Assessor d'Aznar i Rajoy

Arriola defensa Tezanos: no és acceptable atacar-lo per ser socialista

El sociòleg defineix el president del CIS com "un home de bé, rigorós i pioner"

pedro-arriola

pedro-arriola

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El sociòleg Pedro Arriola, que va ser assessor dels presidents del PP José María Aznar i Mariano Rajoy, ha elogiat aquest dimarts la professionalitat del president del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS), José Félix Tezanos, i ha denunciat que els atacs que va rebre al ser nomenat per ser socialista no van ser "de rebut".

Arriola, president de l’Institut d’Estudis Socials i que ja no treballa per al PP, ha sigut l’encarregat de presentar Tezanos en l’esmorzar informatiu organitzat en un cèntric hotel madrileny pel Nueva Economía Fórum i s’ha desfet en elogis al seu col·lega.

"José Félix ens guanya a tots", ha dit, definint-lo com "un home de bé", "rigorós" i "pioner" perquè "quan d’altres no estaven allà, ell ja estava tornant". Segons el seu parer, "no és de rebut" el que es va fer amb ell fa uns mesos quan va desembarcar al CIS i se'l va criticar per ser "una persona socialista", com si això "fos un una cosa dolenta". I és que Tezanos té, des del seu punt de vista, "un delsmillors expedients professionals d’Espanya en el camp de la sociologia aplicada" i "un model de treball constant al servei de la universitat".

Notícies relacionades

Tezanos ha agraït les lloances d’Arriola tant al CIS com a la seva persona i li ha tornat el favor assegurant que a ell li hauria semblat "excel·lent" que el PP hagués nomenat president de l’organisme qui va aconseguir portar a la Moncloa a un inspector d’Hisenda de "gest adust" com José María Aznar, perquè, a més de sociòleg és "una enorme autoritat en el camp polític i de la comunicació".

A l’esmorzar hi han assistit, entre d’altres, la presidenta del PSOE i vicepresidenta del Senat, Cristina Narbona; la ministra de sanitat, María Luisa Carcedo; la portaveu adjunta del Grup Socialista al Congrés Susana Ros i el diputat de Vox Víctor Sánchez del Real.

Temes:

CIS