REACCIÓ

El PSOE vincula la "crispació" del PP i Cs amb l'intent de matar Sánchez

Lastra critica que alguns dirigents intentin "treure ferro" al tema i censura la "sobreactuació" de la dreta

zentauroepp45734938 pla mig curt de la portaveu socialista al congr s  adriana l181109140710

zentauroepp45734938 pla mig curt de la portaveu socialista al congr s adriana l181109140710 / Jordi Marsal

1
Es llegeix en minuts
El Periodico

La vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, ha vinculat aquest divendres la "crispació" que, segons el seu parer, estan generant el PP i Ciutadans i els seus "atacs personals" al president Pedro Sánchez amb la intenció d’assassinar el president que tenia el franctirador detingut fa tres setmanes pels Mossos f.

Lastra ha criticat, en declaracions a la Sexta, els que "intenten treure ferro" a aquest esdeveniment i ha dit que "no ajuden gens" la crispació, els atacs personals i la "sobreactuació" de la dreta durant les últimes setmanes.

Notícies relacionades

Després d’assenyalar que als membres del Govern se’ls ha dit en els últims temps "traïdors" i "venedors de la pàtria", entre altres coses, la dirigent del PSOE ha argumentat que això "no ajuda a la convivència" i que "la responsabilitat dels partits polítics és assegurar la convivència".

Tot i que ha explicat que no volia "generar alarma", la número dos del PSOE ha destacat que el detingut tenia armes de foc a casa seva i que, si no fos per la persona que el va denunciar, "no sabem com hauria pogut acabar" aquest episodi.