JUDICI EN CURS

La tuitaire de Reus acusada d'amenaçar el jutge Llarena nega l'autoria dels missatges

La defensa ha argumentat que les captures de pantalla aportades són "una força de prova reduïda"

zentauroepp40885843 madrid 10 01 2013 el ministro de justicia  alberto ruiz gall180831121001

zentauroepp40885843 madrid 10 01 2013 el ministro de justicia alberto ruiz gall180831121001

1
Es llegeix en minuts

La tuitaire de Reus acusada d’haver amenaçat el jutge Pablo Llarena i la seva esposa, la directora de l’Escola Judicial, Gema Espinosa, a Twitter ha negat aquest dijous en el judici l’autoria dels textos publicats en aquesta xarxa social.

L’acusada, C.S. -veïna de Reus de 50 anys i sense antecedents penals- ha negat ser l’autora dels textos publicats a Twitter denunciats per la Fiscalia Superior de Catalunya, segons ha explicat el seu advocat, Lluis Gibert, després de la vista celebrada al Jutjat Penal número 4 de Reus.

La defensa ha argumentat que les captures de pantalla aportades són "una força de prova reduïda" i, a més, de ser certa l’autoria, les manifestacions denunciades "no tindrien un abast penal en l’àmbit d’amenaces, coaccions i injúries".

"Fill de puta"

La Fiscalia de Catalunya va denunciar la dona per haver qualificat el jutge Llarena -que instrueix la causa contra els polítics independentistes- de "fill de puta", haver indicat on treballa la seva esposa i concloure que "no podran anar pel carrer a partir d’ara".

Notícies relacionades

El cas ha quedat avui vist per a sentència, amb la petició fiscal de 18 mesos de presó per un delicte d’amenaces o subsidiàriament de coaccions i 2.100 euros de multa per injúries, mentre que la defensa demana la lliure absolució.

Al voltant de cinquanta persones s’han concentrat a les portes dels jutjats de Reus per acompanyar la tuitaire a la seva entrada i han esperat fins a la seva sortida en senyal de recolzament.

Temes:

Pablo Llarena