a la via pública

Els llaços grocs arriben a Cadis

Símbols a favor de l'alliberament dels polítics catalans presos van aparèixer al centre de la ciutat andalusa

zentauroepp41638155 barcelona 17 01 2018 politica votaci n para escoger la nueva180829115710

zentauroepp41638155 barcelona 17 01 2018 politica votaci n para escoger la nueva180829115710 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Cádiz

Els llaços grocs han arribat als carrers de Cadis. Símbol que reivindica l’alliberament delspolítics i activistes independentistes presos, van aparèixer penjats en diferents punts de la ciutat andalusa durant la nit del diumenge 2 de setembre. Els llaços es van poder veure, entre altres punts, a les cèntriques places de la Mina i la Fragela, segons assenyala el diari‘La Voz de Cádiz’.

Notícies relacionades

Diversos veïns van captar imatges dels llaços grocs a la via pública i les van publicar a les xarxes socials. El matí següent –de dilluns 3 de setembre– van ser retirats, apunta aquest mitjà.

Els llaços grocs han aparegut a Cadis enmig de la polèmica per la seva presència a la via pública a Catalunya i després de les imatges dels líders de Ciutadans Albert Rivera i Inés Arrimadas retirant-los a Alella (Maresme).  En aquest sentit, el líder del PP a la província andalusa va preferir evitar la polèmica i tractar-lo com un fet aïllat. “Esperem que es tracti tan sols d’una provocació o una bretolada i no d’un acte amb connotacions polítiques o d’un intent d’enfrontament entre la ciutadania”, va sentenciar.