Violenta discussió a Palamós pels llaços grocs

Un home amenaça una dona gran que retirava aquests símbols del tram de carrer situat davant de casa seva

palams-girona---seora-que-pacficamente-limpia-rboles-y-espacio-pblico-de-plsticos- / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Els carrers de Palamós han sigut escenari d’una agressiva discussió entre un home i una dona gran per la retirada de llaços grocs. L’enregistrament, que s’ha viralitzat a les xarxes socials, comença mostrant una dona que retira llaços grocs del tram de carrer situat davant de casa seva.

En aquell moment, un home se li abalança i s’interposa entre la dona i el llaç que volia tallar. L’home li diu que, amb la seva actitud, "li està tapant la boca" i que si vol que col·loqui una bandera espanyola a casa seva però que no retiri aquests símbols.

Notícies relacionades

"¡Com en tregui un la tindrem!" amenaça l’home a la dona, que s’hi enfronta i que insta el seu marit a trucar als Mossos. "A mi no m'emmerdis el pati" li diu la dona, i l’home respon: "És el meu punyeter poble". "I el meu", li replica la dona.

"¡No em toquis!"

Tot seguit, la dona s’apropa a un altre pal per retirar un altre llaç. I l’home s’hi interposa per impedir-l’hi. "¡No em toquis! ¡No em toquis! Què t’has cregut, que tot això és teu", clama ella. Finalment, l’home li diu: "Vostè morirà com a vella que és i nosaltres posarem llaços fins a la llibertat!"

Temes:

Palamós