NOTES FALSIFICADES

El PP espera que Cifuentes estigui "a l'altura de les circumstàncies i doni una resposta detallada" a la polèmica del seu màster

Des de la direcció nacional s'escoltarà "molt atentament" el que digui, afirma Maroto

1
Es llegeix en minuts

El vicesecretari general de Política Social i Sectorial del PP, Javier Maroto, ha dit aquest dimarts que espera que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, estigui demà "a l'altura de les circumstàncies i doni una resposta detallada" a les preguntes que rebi en la seva compareixença al Ple que tindrà lloc a l'Assemblea regional per donar explicacions sobre el seu màster.

En una entrevista a Onda Cero, Maroto ha assegurat que "en cap moment" ha observat per part del president del partit, Mariano Rajoy, o la resta de la direcció nacional "res que no sigui suport a la figura de Cifuentes". 

En plena investigació oberta per la Universitat Rey Juan Carlos (URJC), per saber la veritat sobre el cas del Treball de Final de Màster (TFM) de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Maroto s'ha preguntat si el que "estem dient és que a Espanya hi ha universitats que concedeixen títols que estan en vigor que no compleixen tots els requisits".

Notícies relacionades

"Aquesta és la pregunta", ha reflexionat, al mateix temps que ha dit que espera que no sigui així, "no només per Cifuentes, sinó pel conjunt de la credibilitat del sistema universitari". Així doncs, ha insistit que la presidenta madrilenya té la seva "confiança" i ha assegurat que espera que dimecres estigui "a l'altura de les circumstàncies" i doni "una resposta detallada" al que se li pregunti, com "ho ha fet en altres ocasions".

És més, el vicesecretari general del PP considera que és "molt positiu" que aquestes explicacions es puguin donar. Des de la direcció nacional, ha explicat, s'escoltarà "molt atentament" el que digui Cifuentes, així com les reaccions dels grups.