A BRUSSEL·LES

Avui Puigdemont fa 55 anys

L'expresident fa dos mesos que és a Brussel·les, després de declarar la independència al Parlament i ser cessat per Rajoy en aplicació de l'article 155

zentauroepp41402701 former catalan president carles puigdemont attends an interv171229093810

zentauroepp41402701 former catalan president carles puigdemont attends an interv171229093810 / ERIC VIDAL

1
Es llegeix en minuts

Aquest divendres l'expresident Carles Puigdemont fa 55 anys. Una xifra que, com a mínim, servirà a més d'un per fer rimes amb l'article 155, l'aplicació del qual va suposar el seu cessament com a màxim responsable de la Generalitat.

És previsible que Puigdemont passi el dia del seu aniversari a Brussel·les, ciutat on viu des del 30 d'octubre amb els exconsellers Clara Ponsatí, Antoni Comín, Lluís Puig i Meritxell Serret, tres dies després de declarar la independència al Parlament.

Notícies relacionades

Des de la capital belga, l'exdirigent català ha mantingut una intensa activitat política i mediàtica, erigint-se com el president legítim de Catalunya i pilotant una campanya electoral via plasma que el va portar a capgirar les enquestes i guanyar a les urnes ERC. Twitter ha sigut un dels seus canals de comunicació, tot i que des del dia de Nadal que no publica cap missatge.

Puigdemont ja ha rebut a les xarxes alguns missatges, com el de l'extitular de Presidència, Jordi Turull, que li ha desitjat feliços "55, malgrat els del 155".