Marta Rovira es reuneix amb Puigdemont a Brussel·les

La secretària general d'ERC aborda amb el president la unitat d'acció independentista

rovirapuigdemontbruselas

rovirapuigdemontbruselas
whatsapp-image-2017-11-14-at-111631
whatsapp-image-2017-11-14-at-111639

/

1
Es llegeix en minuts
Xabi Barrena

La secretària general d'ERCMarta Rovira, s'ha desplaçat aquest dimarts a Brussel·les per visitar l'expresident Carles Puigdemont i els exconsellers republicans que l'acompanyen a la capital belga des del 30 d'octubreToni Comín i Meritxell Serret.

Rovira ha abordat amb Puigdemont la unitat d'acció independentista, després que tant el seu partit com la CUP hagin decidit renunciar a la llista unitària. Com a conseqüència, el president destituït ha decidit liderar la candidatura del PDECat amb el nom de Junts per Catalunya.

Notícies relacionades

Segons ha pogut saber EL PERIÓDICO, l'objectiu de la dirigent republicana era transmetre a Puigdemont que anar per separat a les eleccions del 21-D no és competir, sinó intentar "sumar més". Després de la reunió amb l'expresident i els exconsellers, Rovira ha assenyalat que hi ha un acord amb el PDECat per forjar un "front comú". "Som molt conscients que hem de continuar junts i trobar la millor fórmula per coordinar-nos", ha assegurat des de la capital belga, i ha afegit que han de seguir "sumant" per arribar al 21-D "amb moltes garanties". 

La visita de Rovira a Brussel·les té lloc després de la que van fer el cap de setmana passat Marta Pascal, Artur Mas i altres membres de la cúpula del PDECat per analitzar l'estratègia electoral del partit hereu de Convergència.