TERRORISME D'ETA

Emiliano Revilla, raptat per ETA el 1988: "No puc perdonar els meus segrestadors"

L'empresari va estar segrestat durant 249 dies en un 'zulo' en una casa de Madrid

Assegura que Urrusolo Sistiaga li va demanar perdó i li va donar una carta per a la seva família

adf96e23001

adf96e23001

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Efe

L'empresari sorià Emiliano Revilla ha assegurat aquest dilluns que no pot perdonar els membres d'ETA que durant 249 dies el van tenir segrestat en un zulo en una casa de Madrid el 1988, encara que ha indicat que durant aquest temps es va sentir ben tractat per ells.

Revilla ha assistit aquest dilluns a la inauguració de l'exposició 'Víctimas del terrorismo', organitzada per la Guàrdia Civil dintre de la programació de la vintena tercera edició de Sòria Saludable, organitzada per la Fundació Científica Caja Rural (FCCR).

L'empresari ha recordat, per una altra part, que Joseba Urrusolo Sistiaga, el cap del comando Madrid que el va segrestar, li va demanar que el visités a la presó de Nanclares de Oca perquè "tenia necessitat" de parlar amb ell, cosa a la qual finalment va accedir 23 anys després del seu segrest.

L'empresari ha assegurat que Urrusolo Sistiaga li va demanar perdó i li va donar una carta per a la seva família, alhora que ha apuntat que mai ha tingut més contacte amb les persones que el van segrestar.

Notícies relacionades

"Vaig estar en un claustre, de dos metres de llarg per un d'ample. I allà h havia el llit i el lavabo. 249 dies sense sortir enlloc", ha assenyalat. Revilla ha reconegut que no ha pogut perdonar els seus segrestadors, encara que es va sentir ben tractat durant el captiveri.

"Són dues coses diferents: una cosa és com s'han portat amb mi, però jo no els puc perdonar", ha ressaltat.