Carmena: "Els madrilenys estem disposats a consumir molts productes catalans"

L'alcaldessa de Madrid vol deixar constància que Madrid i Catalunya "s'estimen"

Carmena: "Els madrilenys estem disposats a consumir molts productes catalans"

Mariscal (EFE)

1
Es llegeix en minuts

L'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha coincidit aquest dimecres amb l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, del PSC, a la capital espanyola, i li ha fet saber que els madrilenys estimen els catalans i que estan "disposats a consumir moltíssims més productes de Catalunya". "Madrid està encantadíssima d'acollir tots els catalans, perquè us admirem, us estimem, i volem seguir estant amb vosaltres, i estem disposats a seguir consumint moltíssims productes de Catalunya", ha expressat la regidora durant la presentació del llibre 'Disparant amb el cor', de la fotoperiodista Joana Biarnés.

Notícies relacionades

Carmena ha incidit en l'"esforç" que segons ella s'ha de fer per deixar constància que Madrid i Catalunya "s'estimen" i per "resoldre els problemes". "Som una democràcia prou profunda per resoldre aquests problemes, sabent que volem estar junts, donant satisfacció a tothom", ha apuntat a continuació.

A més, la regidora ha assenyalat que la repressió "no val per a res" o en tot cas "per aconseguir el contrari del que es pretén". En aquest punt, Carmena ha recordat que com a estudiant "antifranquista" va haver d'acabar la carrera de Dret a València, mentre que el seu marit va acabar Arquitectura a Barcelona. "A mi em va formar Barcelona i li dec molt", ha conclòs.