El 20-D dispara l'interès pel mercat de la fruita d'Andorra

Coincidint amb l'enquesta prohibida d''El Periòdic d'Andorra', les xarxes s'omplen de missatges sobre l'evolució del preu d'albergínies, taronges, maduixes, tomàquet i aigua

andorra

andorra

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Ni l'IBEX, ni el Dow Jones, ni l'índex Nikkei. El mercat que més interès ha despertat aquesta setmana és el de la fruita d'Andorra. Aquesta setmana, en què està prohibida la difusió d'enquestes a Espanya, 'El Periòdic d'Andorra' publica des de dilluns sondejos diaris. I des d'aquest dia s'ha disparat a les xarxes l'interès per saber el preu de l'aigua, les maduixes, les albergínies, les taronges, i els tomàquets, cinc queviures els colors dels quals coincideixen casualment amb els dels principals partits que concorren al 20-D.

Amb el 'hashtag' #queremosnuestrafruta i #disfrutalafruta s'ha evidenciat la voracitat existent a les xarxes socials per saber quins són els béns més preats al cistell de consum. El compte de Twitter @Electograph fa un seguiment diari del mercat andorrà. La pujada del preu de les albergínies i la baixada del de les taronges han sigut el més comentat, tenint en compte que el preu de l'aigua, les maduixes i els tomàquets s'ha mantingut més estable.

Notícies relacionades

En els tuits, plens d'ironia i picaresca, es constata la preocupació, per exemple, perquè no hi hagi prou aigua ni taronges per fer una taronjada.

S'haurà de veure si la setmana que ve es manté l'interès a les xarxes pels productes andorrans o és d'aquells fenòmens que només passen una vegada cada quatre anys.

L'enquesta prohibida de les eleccions generals