Colau i Domènech, estrelles de l'espot coral de campanya d'En Comú Podem

"En comú ja hem demostrat que no hi ha impossibles", diu l'alcaldessa al vídeo amb el seu fill a la falda

espot-encomupodem / EN COMÚ PODEM

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ada Colau i Xavier Domènech són les estrelles de l'espot coral de campanya d'En Comú Podem de cara a les eleccions. La formació, a la qual l'enquesta del GESOP per a EL PERIÓDICO i la del CIS donen guanyadora en vots a Catalunya, presentarà aquesta dimecres a la nit el vídeo en el seu acte d'inici de campanya a les cotxeres de Sants.

"El 20 de desembre podem aconseguir un referèndum per a Catalunya per defensar els nostres drets i llibertats des d'una sobirania plena, sense desnonaments ni retallades, construint aliances des de baix", diuen els candidats a l'espot de l'únic partit que aposta per un referèndum per desbloquejar el tauler català. "En comú podem fer fora els corruptes, acollir els que fugen de la guerra, construir la democràcia que volem deixar als nostres fills". Colau, amb el seu fill Luca abraçat a la falda, i Domènech tanquen el vídeo "En comú ja hem demostrat que no hi ha impossibles", diu l'alcaldessa de Barcelona. "El canvi no s'atura", afegeix el cap de llista de la coalició abans que es vegi la imatge del trident Ada Colau-Pablo Iglesias-Xavier Domènech.

TRIDENT PER GUANYAR 

Notícies relacionades

'El canvi no s'atura', el lema de campanya, és el que també es pot llegir als cartells de promoció del míting de dissabte que ve a l'Hospitalet, que s'anuncia amb la imatge del trident que En Comú Podem confia que sigui tan imparable com el del Barça. El pavelló Sergi Manzano de Bellvitge (l'Hospitalet), que el dia abans acollirà el primer míting de Pedro Sánchez, calibrarà la posada de llarg del trident. Una actuació que es repetirà el dissabte 12 a Badalona. Colau i Domènech es tornaran a trobar, ja sense Iglesias, el dia 16 a Barcelona. Un referèndum vinculant i el dret a decidir, recuperar els drets socials, la democràcia real i l'economia del bé comú seran els eixos sobre els quals girarà el míting, que comptarà també amb les intervencions, entre altres, d'Íñigo Errejón i Marta Sibina.

La personalitat desbordant de Colau és la gran aposta de la formació en aquesta campanya. I es busca que sigui una campanya coral, de la química entre l'alcaldessa de Barcelona, Pablo Iglesias (amb qui aspira a formar una coalició estable després del 20-D) i l'habilidós 'debutant' Domènech, dels quals depèn bona part de l'èxit de la coalició.