EL POLS PER L'ESTAT PROPI

La Cambra de Comerç demana als sobiranistes que expliquin els costos de la independència

Miquel Valls reclama als partits que concorren al 27-S que presentin propostes econòmiques "clares"

La Cambra de Comerç demana saber les conseqüències econòmiques de la independència / ACN

1
Es llegeix en minuts

El president de la Cambra de Comerç de BarcelonaMiquel Valls, ha apuntat aquest dimecres a la "preocupació" de l'empresariat davant el procés sobiranista i pel que passarà l'endemà del 27-S. Valls ha instat, doncs, les forces que defensen la ruptura amb Espanya a explicar "els costos" de la independència i a presentar propostes econòmiques "clares".

Notícies relacionades

"Existeix una preocupació important per part d'algunes empreses sobre el resultat econòmic d'aquests processos electorals", ha afirmat Valls, en referència al 27-S, durant la presentació de l'últim informe de conjuntura de la Cambra de Comerç. Valls ha apressat els partits que es presenten a les eleccions a exposar propostes que detallin els efectes dels seus programes polítics en l'economia de Catalunya, especialment aquells que defensen la independència.

"Això s'hauria de produir al llarg de les pròximes setmanes", ha reclamat, perquè és una cosa que consideren "fonamental". Valls ha sentenciat: "Els costos de la transició presenten moltes incògnites".