EL PERIÓDICO reuneix els presidenciables en una foto conjunta

Els candidats a presidir la Generalitat dedicaran la tarda de dissabte a descansar després d'una extenuant campanya electoral

Reflexió final a la platja / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts

Els set candidats a la presidència de la Generalitat han complert amb elritual de totes leseleccions i han posat junts eldia de reflexió per prendre part en latradicional foto conjunta. En un dia esplèndid, EL PERIÓDICO ha citat elspresidenciables a la platja de la Barceloneta, on han aprofitat per departir amistosament i comentar diversos aspectes de les respectives campanyes electorals.

El candidat socialista, Pere Navarro, ha estat el primer a arribar, seguit pel cap de cartell d'ERC, Oriol Junqueras. A poc a poc han anat arribant la resta de candidats, tots ells amb l'esperança de poder dedicar la tarda adescansar i estar en família. Lacampanya electoral ha tingut efectes sobre els aspirants a presidir la Generalitat i en el seu aspecte es podia apreciar elcansament, la son i algun refredat.

Notícies relacionades

EL PERIÓDICO aprofitarà lafotografia conjunta d'avui amb motiu de la desena cita amb les urnes per al Parlament per innovar i oferir-la als seus lectors en lesversions impresa i digital.

EL PERIÓDICO ha volgut aportarinnovació tecnològica a la tradicional fotografia de candidats durant la jornada de reflexió en aquesta desena cita amb les urnes per al Parlament. La imatge de la portada impresa de diumenge amb els set aspirants a la presidència de la Generalitat, que s'ha fet aquest dissabte a la platja de la Barceloneta, tindrà una opció interactiva a elPeriodico.cat.Els usuaris de la web podran navegar a través d'una imatge de 360 graus imatge de 360 grausque combina lafotografia dels candidats amb unfons d'edificis històrics i emblemàtics de Catalunya.