Espais verds

Parets aprova per unanimitat la declaració de Montcada i Reixac sobre espais naturals urbans, sostenibles i resilients

  • Van ratificar els compromisos adquirits com membres de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

Parets aprova per unanimitat la declaració de Montcada i Reixac sobre espais naturals urbans, sostenibles i resilients
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets del Vallès va sotmetre a votació ahir, 23 de març, en la sessió del ple municipal ordinari, la ratificació dels compromisos adquirits com a membres de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

L’acord es va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals i va consistir en l’aprovació de la declaració de Montcada i Reixac per uns espais naturals pròxims als entorns urbans, sostenibles i resilients proposats en la 22a assemblea de la Xarxa, juntament amb l’adhesió del municipi a la Declaració del II Congrés Nacional d’Educació Ambiental.

Notícies relacionades

L’acord se centra en els entorns naturals més pròxims a les zones urbanes amb l’objectiu d’augmentar l’educació ambiental, el respecte i la conservació. Quant al municipi de Parets, la declaració aprovada inclou els espais municipals de la zona de Gallecs, Can Riera i la zona del voltant del curs del riu Tenes, entre d’altres. En aquest sentit, l’acord contempla accions tant en el vessant educatiu com en el de dinamització de les àrees, com espais de passeig, de relació, d’integració social i d’arrelament.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO