Equipaments sostenibles

Parets del Vallès rep el distintiu «Equipaments municipals 2023»

Parets del Vallès rep el distintiu «Equipaments municipals 2023»

ayuntamiento de parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets (Vallès Oriental) ha rebut aquest divendres, 17 de març, el distintiu «Equipaments 2030» de la Diputació de Barcelona.

L’entrega s’ha fet en una reunió presidida per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la regidora d’Equipaments, Laura Lozano, i el president d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs, al mateix consistori.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, destaca que «el reconeixement és una demostració que posa en relleu la tasca que estem fent tant pel que fa a despeses energètiques, com pot ser per exemple la instal·lació de plaques socials, com en temes socials, com poden ser les ajudes i beques».

En aquest sentit, volem agrair el reconeixement que hem rebut i consolidar el compromís que Parets té en aquesta línia».

El president d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs, ha apuntat que «hem entregat aquest distintiu d’equipaments responsables que es tracta d’un projecte innovador de la diputació, que vol significar el compromís dels ajuntaments amb equipaments cada vegada més responsables, sostenibles, educadors, i que contribueixin a la cohesió social dels seus ciutadans.

El govern de Parets té l’objectiu de treballar pel compliment dels objectius de desenvolupament sostenible, de sostenibilitat ambiental i cohesió social».

El distintiu Equipament 2030 forma part del «projecte transformador» impulsat des de la Diputació de Barcelona que té com a finalitat promoure que els equipaments i espais municipals des dels àmbits educatius, esportius i de joventut puguin arribar a ser instal·lacions inclusives, igualitàries i referents educadors de la sostenibilitat, dels ODS i dels principis de l’Agenda 2030, així com fer partícips els usuaris de les seves iniciatives.

Notícies relacionades

Per aquesta raó, els distintius reconeixen els equipaments responsables que integren criteris de sostenibilitat en el vessant ambiental, social i econòmic.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO