Zones de joc

Parets aposta per les zones infantils: inaugura noves àrees de joc

  • La inauguració del parc Can Berenguer es va celebrar el diumenge 19 de març i va comptar amb una actuació infantil, parlaments i refrigeri popular

Parets aposta per les zones infantils: inaugura noves àrees de joc

Ayuntamiento Parets

2
Es llegeix en minuts

Parets del Vallès va acollir la inauguració de la reforma i rehabilitació de les dues àrees de joc infantil del Parc de Can Berenguer, aquest diumenge 19 de març.

L’acte va incloure una actuació infantil, l’obertura dels jocs i un refrigeri popular pels assistents, conjuntament, amb els parlaments de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia, i el regidor de Via Pública, Francisco de la Torre.

El regidor de la ciutat vallesana, Francesc Juzgado, va destacar que es tracta «d’un projecte que hem posat en marxa i del qual tenim més parcs infantils per anar renovant». El regidor afegeix que al Parc de Can Berenguer ha s’ha renovat tot i en el dia d’avui disposa de dues zones de joc diferenciades per edats, una d’edats fins a 3-4 anys i l’altra fins a 12 anys.

En aquest sentit, reitera que s’ha prioritzat la modernització dels jocs perquè els nens «puguin utilitzar la seva imaginació i aprendre mentre juguen». El pròxim que renovarem és el Parc del Torno, situat junt amb l’Escola Vila Parietes, i continuarem amb la resta de parcs per tenir un municipi amb jocs infantils moderns i actualitzats».

Per la seva banda, Garcia, va apuntar que «la inauguració ha sigut un dia de festa i celebració i ens agrada molt poder celebrar-ho amb activitats que atraguin famílies i nens del municipi» i manifesta que «els parcs del poble moderns i actualitzats són una de les extraescolars més importants que tenen els nens», així com ser «un nexe de connexió amb famílies i amb el barri que els envolta».

Finalment, Francesc de la Torre, va explicar que «l’espai ha quedat molt dignificat, estem molt satisfets de com ha quedat perquè al final els carrers, places i parcs és on les nostres veïnes i veïns fan vida». En aquesta direcció, va reiterar que «tots els espais han de posar-se al dia i ho estem fent i ho continuarem fent, aquesta és la nostra intenció i, per aquesta raó, també demanem la col·laboració de tots per mantenir-los de la millor manera possible. També volem aprofitar per agrair tota la feina que hi ha darrere i les persones que s’hi dediquen i esperem que la gent estigui satisfeta com ho estem nosaltres».

Notícies relacionades

La reforma integral ha consistit en la nova instal·lació de nous elements de jocs per a diferents edats, entre ells dos nous gronxadors (amb seients bressol també), un joc de rotació, una caseta, un trenet, dues estructures multijocs, una xarxa, un nou joc inclusiu i dos molls. Des del consistori asseguren que l’objectiu de l’actuació és el de «treballar per aconseguir un entorn més amable amb els nens del municipi i hi ha previstes noves actuacions a la resta de parcs i jocs infantils de tots els barris de Parets».

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO