Del 20 al 23 de gener

Parets es prepara per tornar a viure la Festa Major d’hivern

Destaca la celebració de l’acte de Les Medalles de la Vila, el ‘Canta Parets!’, el concert de versions d’Hotel Cochambre i la sessió musical del paretà DJ Alan

Parets es prepara per tornar a viure la Festa Major d’hivern

ayuntamiento de parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets (Vallès Oriental) ja ha presentat la programació de la Festa Major d’hivern 2023 on destaca la celebració de l’acte de Les Medalles de la Vila, el ‘Canta Parets!’, el concert de versions d’Hotel Cochambre i la sessió musical del paretà Dj Alan.

La Festa Major arriba en aquesta present edició carregada d’activitats per a tots els públics, que tindran lloc els dies 20, 21, 22, 23 de gener. A més els dies previs també hi haurà activitats com aquest divendres, 13 de gener, la Visita guiada d’‘El perquè de l’exposició’, a Can Rajoler, el IV Torneig de Petanca, al casal d’avis Asoveen, el 16 i 17 de gener; i l’‘Hora del conte: Els calaixos del cel i l’Hora del conte de Festa Major’, a la Biblioteca Can Rajoler, el 17 i 19 de gener.

Quant a la celebració de l’acte del ‘Canta Parets!’, la ‘cantata’ dels alumnes de P5 de les escoles de Parets es farà al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez, el 20 de gener, juntament amb el posterior acte d’entrega de les Medalles de la Vila 2022, al Teatre Can Rajoler, i que aquest any seran entregades a Sergi Mingote i Txusa Mulà, a títol pòstum, a l’entitat de Diables Parets i a l’empresa Freudenberg.

La Festa Major d’Hivern ha sigut programada per l’Ajuntament de Parets del Vallès de manera conjunta amb el grup de treball de la Taula d’Entitats de Parets del Vallès, formada per diverses agrupacions locals.

Notícies relacionades

La programació completa de la Festa Major d’hivern 2023 es pot consultar a la web de l’Ajuntament de Parets.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO