Esport

Més de 30 equips masculins i femenins participen en el XVII Torneig Vila de Parets

El club guanyador en la categoria femenina va ser el Femení Sant Adrià i el masculí, el FC Barcelona

Més de 30 equips masculins i femenins participen en el XVII Torneig Vila de Parets

ayuntamiento de PArets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La XVII edició del Torneig Vila de Parets (Vallès Oriental), que ha comptat amb la participació d’un total de 32 equips de tot l’Estat, 16 equips masculins i 16 de femenins, es va celebrar els dies 8, 9 i 10 de desembre en els dos pavellons municipals de Parets.

El club guanyador en la categoria femenina va ser el Femení Sant Adrià i el masculí, el FC Barcelona. El torneig va estar organitzat pel Club Bàsquet Parets, juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets i Swish All Hoops, Colacao, Debama, Fisioterapeuta Encarna Mas i l’Agrupació Pessebrista de Parets.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va voler destacar que «per a Parets aquest torneig ja s’ha convertit en un referent a l’inici del mes de desembre i a l’inici de les festes de Nadal».

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Alejandro Villena, va apuntar que «només per celebrar la 17a edició del torneig és un bon argument per poder dir que es tracta d’un torneig més que consolidat en el municipi. A més, destaquem que compta amb la participació de grans equips, amb un gran nivell tant en la part femenina com en la masculina».

Notícies relacionades

Els participants de la classificació femenina van ser: Femení Sant Adrià, Barça CBS, UE Mataró, Bàsquet Saragossa, Bàsquet Manresa, Joventut de Badalona, JAC Sants, Bàsquet Girona, Next Hoops, CB l’Hospitalet, el club El Olivar, el CB San José, la UE Mataró, el CB Tarragona, el Basket Almeda i el CB Parets. Quant a la classificació masculina, els participants van ser: FC Barcelona, Reial Madrid, Sese, Bàsquet Saragossa, Bàsquet Manresa, Joventut Badalona, JAC Sants, Bàsquet Girona, Next Hoops, CB Hospitalet, Olivar, CB San José, UE Mataró, CB Tarragona, Basket Almeda, CB Parets.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO