De gener a maig del 2023

‘Cap d’Any’ i ‘Jazz som aquí ’ inauguren la nova temporada d’espectacles a Parets

La programació també inclou una sèrie d’espectacles dirigits a un públic familiar emmarcats en ‘Rialles’

‘Cap d’Any’ i ‘Jazz som aquí ’ inauguren la nova temporada d’espectacles a Parets

ayuntamiento de parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les actuacions del ‘Cap d’Any’, del grup Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, i ‘Jazz som aquí’, de Pep Plaza & Big Band Jazz Maresme, donaran el tret de sortida a la nova temporada d’espectacles a Parets el Vallès (Vallès Oriental) que tindrà lloc de gener a maig del 2023.

A més, al llarg de la nova temporada hi haurà més d’una desena d’espectacles entre els quals destaquen ‘Cunyades’, de Ramon Grau, el 5 de febrer, ‘Mil i una nits amb la Llobregat’, de la Cobla La Principal del Llobregat i Enric Arquimbau, el 26 de febrer o ‘Refugi’, de Sergi Carbonell, el 21 de maig.

La programació també inclou una sèrie d’espectacles dirigits a un públic familiar emmarcats en ‘Rialles’ com ‘La bella dorment el 22 de gener a les 18 h o ‘Jojo’, el 12 de febrer a les 18 h. Ja es pot consultar tota la informació sobre les actuacions programades al portal web de Rialles.

Notícies relacionades

Les entrades es poden adquirir, sense despeses de gestió, al portal web, on es contemplen tots els descomptes dels quals només s’ha d’acreditar la condició presentant a taquilla el carnet i el DNI. D’altra banda, també es poden aconseguir al mateix teatre una hora abans de cada representació i, en casos excepcionals, a Can Rajoler els dimarts de 9 a 13 h.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO