PRIMER COMANDAMENT FEMENÍ

Verónica Paredes, la primera dona cap a la policia local de Parets del Vallès

S'ocuparà de la Unitat de Proximitat i Mediació, on desenvoluparà tasques de seguiment de les víctimes d'accidents, incidents o conflictes, i interactuarà amb els Serveis Socials i la unitat de Mossos

fotos-notcia--6

fotos-notcia--6

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La policia local de Parets del Vallès ha nomenat el primer comandament femení en la trajectòria del cos, concretament una cap. 

La fins ara agent Verónica Paredes, s’ocuparà de la unitat de Proximitat i Mediació, i desenvoluparà tasques en mediació i seguiment de les víctimes d’accidents, incidents o conflictes, i interactuarà amb els Serveis Socials i la unitat de Mossos.

També faràd’enllaç entre la policia local i els centres escolars, els comerços, les empreses, els centres per a la tercera edat i les associacions, i serà present a les Meses de Seguretat i convivència.

La policia local, a més d’amb l’inspector en cap i dos sergents, responsables de les àrees de Recolzament Logístic i Serveis Policials Territorials, compta amb quatre caps que s’ocupen de les diferents unitats en què hi ha dividit el cos: la Unitat de Policia Administrativa, la Unitat de Trànsit i Seguretat Viària, la Unitat de Seguretat Ciutadana i la de Proximitat i Mediació.

Notícies relacionades

A més, els agents tenen el recolzament del cos de Protecció Civil format per un responsable i un grup de voluntaris.

Més notícies de Parets