CAMPANYA SOBRE SALUT

Tres farmàcies de Parets surten al carrer per informar sobre la importància de protegir-se del sol

La Jornada de la Salut tindrà lloc el pròxim divendres 12 d'abril i incidirà sobre la cura de la pell i com mantenir-la sana

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Promoure hàbits saludables, propiciar la prevenció i la formació en l’àmbit de la salut i impulsar campanyes sobre els aspectes relacionats, són alguns dels objectius de la Jornada de la Salut, que se celebrarà aquest divendres, 12 d’abril, en el marc de la commemoració de la fundació de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), el 7 d’abril.

De nou la jornada incidirà en la cura de la pell i la importància de mantenir-la sana. Per aquesta raó, les farmàcies de Parets del Vallès tindran un espai a la via pública, d’11 a 13 hores, per informar les persones que estiguin interessades sobre els perills de l’exposició al sol, i de com prevenir les malalties dermatològiques produïdes per la radiació.

Notícies relacionades

La radiació solar es pot convertir en cancerígena, donada la seva capacitat d’induir mutacions en l’ADN, i per això sempre s’ha de protegir la pell de l’exposició solar amb una crema protectora adequada. 

Un dels temes més importants, respecte a l’educació per a la salut, és conscienciar la població que no només durant l’estiu s’ha de tenir cura de la pell, sinó que el sol ens pot afectar negativament durant tot any.

Les farmàcies

La ubicació de les farmàcies que participen en aquesta campanya serà la següent: