Futura promesa

El paretà Pau Garcia participarà en el Campionat del Món de Patinatge

El patinador arriba a aquesta cita després d'haver guanyat l'or en el Campionat d'Europa i d'Espanya

pau-garcia

pau-garcia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El patinador de Parets del Vallès Pau Garcia competirà en la categoria júnior en el Campionat del Món de Patinatge que fins al 13 d’octubre se celebra a La Vendée (França), amb la participació de més de 1.500 atletes de 35 països. El patinador paretà afronta el repte del mundial després d’haver aconseguit aquest mes de setembre passat un or en el Campionat d’Europa i un altre en el Campionat d’Espanya.

En el Campionat del Món participarà en la categoria júnior, una categoria més alta de la que li pertoca per edat. El seu debut serà aquest diumenge, 7 d’octubre, amb el programa curt. Si es compleixen els pronòstics i acaba entre els 10 primers, dimarts de la setmana que ve, 9 d’octubre, es jugarà la classificació final en el programa llarg.

Notícies relacionades

Pau Garcia és l’únic representant català de la categoria júnior; en canvi, en la categoria sènior hi participaran Pere Marsinyach, Sergio Canales i Llorenç Álvarez, en la secció d’individual masculí; Noemí Isla i Carla Escrich, en la categoria d’individual femení, i Marina Gibaja en solo dansa femení.      

Més notícies de Parets