RECONEIXEMENT EDUCATIU

Parets organitza la 5a edició dels premis al mèrit educatiu

El certamen reconeix les millors notes de selectivitat, TDR, batxillerat, grau, primària i ESO de la ciutat i atorga un premi al mèrit docent

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fins al proper 14 de setembre, els alumnes dels centres educatius de Parets o els empadronats a la ciutat que estudiïn fora del municipi poden presentar la seva candidatura per optar a un delspremis al mèrit educatiu que organitza per cinquena vegada la ciutat.

Entre els reconeixements, es troba el premi a la millor nota de selectivitat, dotat amb 300 euros, a la millor nota de batxillerat, amb 250€, igual que la millor nota de grau superior, així com a la millor de grau mitjà, dotat en aquesta ocasió amb 200€.

També es farà un reconeixement a la millor nota obtinguda en un treball de recerca –coneguts com a TDR, Treball de Recerca– de batxillerat, en el cas del qual l’aportació econòmica serà de 100 euros.

Però no només rebran un reconeixement els cicles superiors. L’àrea d’educació de l’Ajuntament també inclou en el concurs un premi al millor expedient en Educació Secundària Obligatòria (ESO), dotat de 100€, i un altre al millor de primària, premiat amb 50€. En aquest cas, s’atorgarà a un alumne per centre.

Així mateix rebran reconeixement una part imprescindible i insubstituïble del sistema educatiu: els professors. La 5a edició dels premis de reconeixement al mèrit educatiu inclouen també un premi al mèrit docent, que estarà recompensat amb 300 euros.

Notícies relacionades

Els qui vulguin optar a algun d’aquests premis poden fer arribar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) tota la documentació requerida, especificada en les bases del concurs, fins al pròxim 14 de setembre. L’entrega de premis se celebrarà el 29 d’octubre a les 18h a la Sala Cooperativa de Parets.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA