Empreses

Idilia inverteix 15 milions en una nova fàbrica a Parets del Vallès

Els productes més coneguts d'aquesta empresa són Nocilla i Cola Cao

idilia-nocilla

idilia-nocilla

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La multinacional Idilia Foods, que fins ara tenia la seva producció dividida entre Montmeló i Parets del Vallès, ha decidit apostar definitivament per aquesta última localitat. Aquesta setmana ha posat en marxa les primeres seccions de la nova planta industrial de Parets. La instal·lació comprèn 7.000 metres quadrats, més un magatzem de 4.000 metres.

Amb aquest reforç, el recinte fabril d’Idilia en aquesta localitat vallesana passa de 19.000 a 30.000 metres quadrats. La inversió ascendeix a 15 milions d’euros. Es preveu que les fases següents acabin en els pròxims mesos, de manera que la fàbrica assoleixi la plena operativitat a finals d’any.

L’expansió confirma el bon moment d’aquesta empresa, que el mes d’octubre passat va traslladar la seva seu social a València. Idilia Foods va registrar el 2017 unes vendes al voltant de173 milions d’euros, la mateixa xifra que el 2016 i una mica per sota dels 177 milions del 2015.

Notícies relacionades

Els dos productes estel·lars d’Idilia Foods, empresa que dirigeix Ricard Anmella, són Cola Cao i Nocilla, de fet, la nova crema de cacau ideada per celebrar el 50è aniversari de la seva sortida al mercat ja es produeix a les noves instal·lacions de Parets.

Més notícies de Parets