REFORMA

Parets treu a concurs la transformació del complex esportiu del riu Tenes

Es preveu que la primera fase del projecte estigui acabada abans de la tardor

La façana de l’Ajuntament de Parets.

La façana de l’Ajuntament de Parets.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Parets del Vallès ha convocat la licitació per executar la primera fase del projecte d'ampliació i transformació del complex esportiu que hi ha al voltant del riu Tenes, al qual podran optar les empreses constructores interessades fins al 26 de març.

Es tracta d'un projecte redactat per l'empresa 'rga arquitectes', adjudicada al setembre per l'Ajuntament. La constructora que s'hagi de fer càrrec de les obres del complex esportiu tindrà un termini de quatre mesos per fer la primera fase, amb un pressupost d'uns 850.000 euros. És a dir, es preveu que la primera fase del projecte del complex esportiu del Tenes estigui acabada abans de la tardor.

La relació amb el parc fluvial

L'objectiu és resoldre paisatgísticament el tancament de les pistes d'atletisme, ampliar la zona de bar, preveure possibles creixements esportius en un futur i resoldre la connectivitat amb el centre històric i l'eixample, i la relació amb el parc fluvial del Tenes i els seus camins i accessos.

S'opta per tancar les pistes, i posteriorment instal·lar-ne una de 400 metres on són  les actuals, ja que comporta una acció mínima que es pot realitzar evitant grans moviments de terra. Tot plegat amb la intenció de preservar i potenciar la naturalesa de l'entorn, i mantenir el protagonisme del parc fluvial.

Notícies relacionades

Aquest projecte és un dels que preveia el govern de Parets al Pla d'actuació municipal (PAM) 2016-2019. 

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA