Simuladors, circuits de karts i una exhibició de camions teledirigits ompliran la Fira del Motor de Parets

La celebració tindrà lloc el 17 i 18 de juny

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / PARETS DEL VALLÈS

El pròxim cap de setmana del 17 i 18 de juny, Parets acollirà la 4a edició de la Fira del Motor i camions decorats, organitzada pel Restaurant Llevantpark amb el suport de l'Ajuntament de Parets.

La fira ocuparà l'entorn del restaurant, al polígon industrial Llevant, i l'espai del Bosc de Taules, on durant tot el dia s'instal·laran carpes amb una mostra de novetats i productes relacionats amb el món dels vehicles.

ARRIBADA DELS PARTICIPANTS

La celebració s'iniciarà dissabte, 17 de juny, a partir de 10 h amb l'arribada dels participants. D'11 h a 13 h hi haurà, a l'aparcament del Llevantpark, inflables, cars slide, simuladors de motos i cotxes, un circuit inflable amb karts de pedals i una exhibició de camions teledirigits.

  

Durant el dia també es podrà veure una exposició de vehicles i autos de cotxe drifting, a càrrec de Gallo Sport. També s'exposaran els camions participants, que a les 10.30 i a les 20 h desfilaran pels carrers del poble per mostrar les creacions artístiques que llueixen els vehicles.

JOCS PER ALS CAMIONERS

En el marc de la fira es faran jocs per als camioners: concurs de polsos, estirar la corda, concurs de tubs d'escapament amb mesurador de sorolls i un homenatge pòstum a Flora Biosca, aerògrafa reconeguda en el camp d'aerografies de camions. Així mateix, es podrà veure una desfilada nocturna de camions decorats pel poble i, de 22 a 3 h, l'actuació de DJ Anacleto, amb música de tots els temps.

  

Notícies relacionades

Diumenge 18 de juny, la fira acollirà l'exposició de vehicles al carrer Tenes i Molí de Vent, així com una exhibició de cotxes 4x4 al circuit 4x4 Pura Vida. A més, continuaran els inflables, cars slide, simuladors de motos i cotxes, el circuit inflable amb karts de pedals i l'exhibició de camions teledirigits a l'aparcament de Llevantpark. Per últim, també tindrà lloc l'exhibició de castells amb els Manyacs de Parets i l'entrega d'obsequis als participants.

Més notícies de Parets

Temes:

Camions