sabors concentrats

Mercat d'Autors: cuiners 'top' en un mateix espai

Nandu Jubany, Hideki Matsuhisa, Josep Maria Kao, els germans Max i Stefano Colombo i Christian Escribà serveixen els seus plats al local d'Ametller Origen del carrer de Numància

3 ametllerorigenmercatautors autors

3 ametllerorigenmercatautors autors

2
Es llegeix en minuts
On Barcelona

Ametller Origen ha fitxat cinc xefs que cuinaran diàriament des del nou espai gastronòmic del Mercat d’Autors, situat al carrer de Numància, 57 (cantonada amb Berlín) de Barcelona. La iniciativa reuneix per primera vegada sota el mateix sostre les cuines de Nandu JubanyHideki Matsuhisa.

El nou espai del Mercat d’Autors completa l’última fase d’ampliació del centre més gran d’Ametller Origen, que va obrir portes el desembre passat, amb més de 2.200 m2. Els xefs presents han elaborat una carta exclusiva per a Ametller Origen amb una selecció dels seus productes i receptes per descobrir l’essència i disfrutar de la cuina més genuïna de cada un, sempre en formats pensats per emportar-se.

Recollida a la botiga o entrega a domicili

El consumidor podrà accedir a tots els plats des dels canals habituals, que s’adapten a les necessitats d’aquests moments, ja sigui el punt de venda físic o l’’e-commerce’, i serà possible la recollida a la botiga o l’entrega a domicili (depenent de la zona). De fet, el centre de Numància és el punt neuràlgic de l’’e-commerce’ i el ‘delivery’ d’Ametller Origen a la ciutat i disposa de la tecnologia més avançada, capaç de preparar comandes en 8 minuts. Quan el Govern ho permeti, es podrà menjar a les taules habilitades al costat dels llocs de cada cuiner.

Així, la carta de Nandu Jubany (Can Jubany) permetrà disfrutar «dels sabors de tota la vida, autèntics, sincers», en paraules del xef, «per poder compartir-los al voltant d’una bona taula». Serà possible degustar la seva versió de pollastre rostit i diverses propostes de croquetes a base de pernil, bolets o pollastre.

Els clàssics edamame de Hideki Matushisa

El japonès Hideki Matsuhisa (Koy Shunka) proposa una carta molt variada en què es podrà degustar des dels seus clàssics edamame fins a diverses opcions de nigiri i sashimi.

Josep Maria Kao (Shangai) s’aferra a la millor tradició de la cuina xinesa amb diverses versions dels fideus udon i yakisoba, l’arròs cantonès o els dumplings, entre altres plats.

Postres sorprenents d’Escribà

Els germans venecians Max i Stefano Colombo (Xemei, sense oblidar plats o ingredients com la lasanya, la burrata o la mozzarella de búfala.

Notícies relacionades

Christian Escribà, juntament amb Patricia Schmidt, ofereixen elaboracions sorprenents, senzilles, saludables i basades en el producte de proximitat, que variaran cada dia i en què no faltaran les maduixes amb xocolata i Peta Zetas, merengues i bombons ganache.

Obrador ecològic de pa i gelats de Jordi Roca

A més de les cuines dels xefs, Mercat d’Autors acull també l’obrador de pa ecològic de Jordi Morera, Flequer Mundial 2017 pertanyent a la quarta generació d’una tradició de forners de Vilanova i la Geltrú amb L’Espiga d’Or, els gelats de Rocambolesc, les empanades argentines de Las Muns i una peixateria a càrrec de la família Sampera, especialitzada en peix fresc de l’arc mediterrani des del 1965.