vi

Salon Blanc de Blancs 2008 (Magnum)

Per primera vegada en la història, una anyada de Salon es va embotellar exclusivament en 8.000 Magnums

Salon Blanc de Blancs 2008 (Magnum)

Salon és un dels vins més rars del món. Va néixer a principis del segle passat com el somni d’un visionari, Eugène-Aimé Salon, que va decidir elaborar un xampany exclusiu per al seu autoconsum i el dels seus amics. Les seves idees van ser trencadores: raïm d’un sol poble (Le Mesnil-sur-Oger), una sola varietat (Chardonnay), llarga criança amb les mares durant almenys 10 anys i elaboració exclusivament en els millors anys (37 en el segle passat). 

Salon Blanc de Blancs 2008 (Magnum)

Champagne Salon

Amb l’excepcional collita 2008 arriba a la cúspide. Davant de tant caràcter, estructura i el seu equilibri perfecte, Didier Depond –president de la ‘maison’– va decidir que, per primera vegada en la història, una any de Salon s’embotellés exclusivament en 8.000 Magnums. 

Salon Blanc de Blancs 2008 (Magnum) és sublim. El seu perfum profund és l’avantsala d’una bombolla finíssima i precisa que balla pel paladar amb una textura cremosa i sostinguda amb una fina acidesa que el fa expressiu. El seu final s’allarga i s’allarga amb notes minerals. Una ampolla de somni per continuar disfrutant en els pròxims 50 anys.

Temes: Vins