Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

la recepta de la meva vida

Recepta de bacallà confitat amb melmelada de pebrot i verdures en tempura

"Amb aquest plat vaig fer el projecte de final de curs de cuina. Vaig treure un notable alt", recorda Fran Sedeño, el xef de Bar El Zorrito

Fran Sedeño (Bar El Zorrito)

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

- 800 g de llom de bacallà dessalat

- 4 pebrots vermells mitjans

- 4 espàrrecs silvestres

- 4 cebes d’uns 100 g

- 2 carbassons d’uns 100 g

- 1 l d’oli d’oliva verge extra

- 150 g de sucre

- 2 fulles de llorer

- 2 bitxos o pebre negre

- 100 ml de vinagre

- 300 ml d’aigua


ELABORACIÓ

1. En una cassola, poseu l’oli d’oliva, el llorer i el bitxo. Escalfeu-ho a foc suau i submergiu-hi el bacallà uns 10 minuts.

2. Mentrestant, talleu els pebrots vermells en 'brunoise' i, en una altra olla, ofegueu-los a foc suau amb una mica d’oli d’oliva i sucre.

3. Talleu les verdures en juliana i submergiu-les en aigua i vinagre. A continuació, enfarineu-les i fregiu-les.

4. Retireu el bacallà i escorreu-lo.

5. Tritureu el pebrot vermell per aconseguir una melmelada.


PRESENTACIÓ

1. En un plat, col·loqueu la melmelada de pebrot vermell i, a sobre, el bacallà. Coroneu-lo amb les verdures per donar-li volum.

Temes: Receptes