la recepta de la meva vida
Recepta de bacallà confitat amb melmelada de pebrot i verdures en tempura
"Amb aquest plat vaig fer el projecte de final de curs de cuina. Vaig treure un notable alt", recorda Fran Sedeño, el xef de Bar El Zorrito
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
- 800 g de llom de bacallà dessalat
- 4 pebrots vermells mitjans
- 4 espàrrecs silvestres
- 4 cebes d’uns 100 g
- 2 carbassons d’uns 100 g
- 1 l d’oli d’oliva verge extra
- 150 g de sucre
- 2 fulles de llorer
- 2 bitxos o pebre negre
- 100 ml de vinagre
- 300 ml d’aigua
ELABORACIÓ
1. En una cassola, poseu l’oli d’oliva, el llorer i el bitxo. Escalfeu-ho a foc suau i submergiu-hi el bacallà uns 10 minuts.
2. Mentrestant, talleu els pebrots vermells en 'brunoise' i, en una altra olla, ofegueu-los a foc suau amb una mica d’oli d’oliva i sucre.
3. Talleu les verdures en juliana i submergiu-les en aigua i vinagre. A continuació, enfarineu-les i fregiu-les.
4. Retireu el bacallà i escorreu-lo.
5. Tritureu el pebrot vermell per aconseguir una melmelada.
Notícies relacionades
PRESENTACIÓ
1. En un plat, col·loqueu la melmelada de pebrot vermell i, a sobre, el bacallà. Coroneu-lo amb les verdures per donar-li volum.
- Procés a Tailàndia La pena de mort s’allunya del cas Daniel Sancho
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- Terratrèmol hores abans de l’inici de la campanya catalana Sánchez anul·la la seva agenda i es planteja renunciar després de la investigació a la seva dona
- BCN expandirà el bus a demanda durant els pròxims tres anys
- A tot Espanya Sanitat no pot cobrir 473 destinacions per a MIR
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Hisenda ¿Què és l’IRPF i quins són els trams de la renda el 2021?
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- ‘Fairy ballroom’ Música, fantasia, dansa i burlesque
- LA FESTA DE LES LLETRES Gener i Castillo, els més venuts de Sant Jordi (per ara)