SELECCIÓ ESTEL·LAR
Els 5 restaurants de Barcelona favorits de Martín Berasategui
Martín Berasategui, que apadrina i participa a Passeig de Gràcia, Passeig de Gourmets, tria els seus establiments favorits

berasategui /
Martín Berasategui apadrina el festival gastronòmic Passeig de Gràcia, Passeig de Gourmets, en què 13 restaurants oferiran tota mena d’experiències gastronòmiques del 14 al 24 de març. El xef basc, enamorat de Barcelona, tria els seus 5 restaurants favorits. "Tots els seus xefs tenen un enorme talent natural", avisa.
Disfrutar
Disfrutar“D’aquest restaurant (Villarroel, 163) m’agrada tot. Eduard Xatruch, Mateu Casañas i Oriol Castro van en coet estratosfèric. Estan fent història. Són grans entre els grans. No s’hi pot destacar un plat, sinó tots. Tot el que toquen enamoren el paladar i el cor. S’han guanyat l’estima de tothom”.
Tickets
Tickets“Saviesa, tècnica, bon gust, meticulositat... Albert Adrià és un Papa de la cuina. En aquest restaurant (Paral·lel, 164) demostra que és un xef capaç de fer dríblings, filigranes i cops de taló que creen afició per la gastronomia. Sempre deixa un record inesborrable".
Àbac
Àbac"Jordi Cruz és un xef doctoral, intel·ligent, molt generós i entranyable, amb una línia d’avantguarda i investigació molt clara; sap el que fa, i ho fa molt bé. Un xef excel·lent, un professional com una casa que té la tenacitat dels elegits. Un restaurant (avinguda del Tibidabo, 1) que et contagia i t’il·lusiona en cada cullerada. Et genera emocions diferents, té capacitat per sorprendre: un sabor t’obre la porta a un altre sabor".
Taktika Berri
Notícies relacionadesTaktika Berri“Conec Julián Fernández des que era petit. Té a veure amb els meus orígens, el vaig conèixer a Sant Sebastià. Són més que cuiners, pertanyen als meus primers anys en la vida i a la cuina. Em toca la fibra. És un restaurant (València, 169) fresc i amb caràcter, sense concessions a la galeria, que no renuncia a la qualitat. ¿Què en destacaria? Les cloïsses, els xipirons, la triperia, la carn, les verdures, els llegums, els bolets de temporada... Segueixen com sempre".
Topik
Topik"Adelf Morales va ser alumne meu. És un inconformista, un innovador. Cada detall amaga molt de saber fer i esforç, amb rigor intel·lectual, amb molta meticulositat i originalitat. És un xef jove de talla mundial. Quan vaig al restaurant (València, 199), em fascinen les seves combinacions que surten del que és habitual, el joc de gustos àcids i amargs. Et fa vibrar".
Barcelona Restaurant Restaurants Barcelona Cuiners Estrelles Michelin Gastronomia On menjar avui
- Educació Sánchez reduirà per llei les hores lectives del professorat
- Apunt La sort va salvar Fermín
- Un clàssic "Autèntiques i picants": el bar de Rubí aclamat per les seves patates braves
- El CNI combat a Àfrica les màfies de la immigració irregular
- Comerç El mercat de l’Abaceria tornarà a obrir l’estiu vinent
- Els premis Barceloní i Barcelonina de l’Any obren les festes de la Mercè
- La festa major de Barcelona Una capital que es reivindica "viva"
- Petons, nervis i la cita més críptica de Julio Camba
- Javier Moll. President de Prensa Ibérica "Representen l’amor per la ciutat"
- Jaume Collboni. Alcalde de Barcelona "Esteu fent militància per Barcelona"