GRANS PLATS POPULARS
El secret de Frankie Gallo Cha Cha Cha, una de les millors pizzeries de Barcelona
EL PERIÓDICO estrena la web sèrie gastronòmica 'Cata Mayor', en la qual Pau Arenós es cola a la cuina de grans restaurants
Estrena de la web sèrie gastronòmica 'Cata Mayor' d’EL PERIÓDICO a les pantalles d’ordinador, tauleta i telèfon. En el primer capítol, Pau Arenós, periodista especialitzat en gastronomia, busca algunes de les millors pizzes de Barcelona i les troba a Frankie Gallo Cha Cha Cha, nom tan llarg com les fermentacions a les quals sotmeten les seves masses.
El reben el pizzer Lolo Vuoturni i un dels propietaris, Stefano Colombo, amb els quals pasta (més aviat poc) i comparteix una 'foccacia', una margarida i una de trufa. Aquesta última, la més venuda, va estar a punt de no aparèixer en la primera carta de Frankie Gallo Cha Cha Cha, un dels restaurants que ja havíem destacat en la nostra selecció de les 10 millors pizzeries de Barcelona.
- El temps Desembre es complica a Catalunya: pluges, borrascas i la incògnita de la neu per Nadal
- Concurs 55 candidats estrella de tot el món opten a dissenyar el Liceu Mar
- Recomanacions «Dinar de 10»: els elogis al millor restaurant de Cornellà de Llobregat, segons Tripadvisor
- Tradicions amb encant El poble de Catalunya que té un pessebre vivent de més de 200 persones: dia, horari i entrades
- Lloc recomanat El petit poble de Tarragona que 'National Geographic' considera "una obra d'art"
- Mobilitat Viatges il·limitats per 6,20 euros a l'any: així pots demanar la targeta social a Barcelona per a majors de 60 anys o discapacitats amb rendes baixes
- Proposta familiar Un Nadal de joguina
- Tradició Un pessebre de muntanya al Bages
- CATA MAYOR La taula on menjar Catalunya
- On socialitzar Plans analògics per quedar amb els amics a Barcelona
