Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

GRANS PLATS POPULARS

El secret de Frankie Gallo Cha Cha Cha, una de les millors pizzeries de Barcelona

EL PERIÓDICO estrena la web sèrie gastronòmica 'Cata Mayor', en la qual Pau Arenós es cola a la cuina de grans restaurants

ON BARCELONA

Estrena de la web sèrie gastronòmica 'Cata Mayor' d’EL PERIÓDICO a les pantalles d’ordinador, tauleta i telèfon. En el primer capítol, Pau Arenós, periodista especialitzat en gastronomia, busca algunes de les millors pizzes de Barcelona i les troba a Frankie Gallo Cha Cha Cha, nom tan llarg com les fermentacions a les quals sotmeten les seves masses.

El reben el pizzer Lolo Vuoturni i un dels propietaris, Stefano Colombo, amb els quals pasta (més aviat poc) i comparteix una 'foccacia', una margarida i una de trufa. Aquesta última, la més venuda, va estar a punt de no aparèixer en la primera carta de Frankie Gallo Cha Cha Cha, un dels restaurants que ja havíem destacat en la nostra selecció de les 10 millors pizzeries de Barcelona.