GRANS PLATS POPULARS
El secret de Frankie Gallo Cha Cha Cha, una de les millors pizzeries de Barcelona
EL PERIÓDICO estrena la web sèrie gastronòmica 'Cata Mayor', en la qual Pau Arenós es cola a la cuina de grans restaurants
Estrena de la web sèrie gastronòmica 'Cata Mayor' d’EL PERIÓDICO a les pantalles d’ordinador, tauleta i telèfon. En el primer capítol, Pau Arenós, periodista especialitzat en gastronomia, busca algunes de les millors pizzes de Barcelona i les troba a Frankie Gallo Cha Cha Cha, nom tan llarg com les fermentacions a les quals sotmeten les seves masses.
El reben el pizzer Lolo Vuoturni i un dels propietaris, Stefano Colombo, amb els quals pasta (més aviat poc) i comparteix una 'foccacia', una margarida i una de trufa. Aquesta última, la més venuda, va estar a punt de no aparèixer en la primera carta de Frankie Gallo Cha Cha Cha, un dels restaurants que ja havíem destacat en la nostra selecció de les 10 millors pizzeries de Barcelona.
- Successos Mor un jove en caure des de la segona planta del centre comercial Maremagnum de Barcelona
- A Bèrgam Un home mor succionat pel motor d’un avió que s’havia d’enlairar cap a Astúries des d’un aeroport de Milà
- Animals marítims ¿Què és el peix escorpí present a les platges d’Espanya i què s’ha de fer si et pica?
- "Si et conviden a un sopar, no portis vi"
- Un bacteri podria causar 12 milions de càncers gàstrics