On Catalunya

No gasteu

Concerts amb cervesa gratis i altres plans perquè no gasteu res aquesta setmana a Barcelona

Un cicle de música al paranimf de la UB i una exposició ‘queer’, entre el més destacat

Concerts amb cervesa gratis i altres plans perquè no gasteu res aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El paranimf de la UB, al ritme del piano

Últim concert del cicle musical d’hivern de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585). Per acabar la temporada, actuació de les artistes barcelonines Grauwi i Marta Cascales, que barrejaran la veu amb el piano. Oportunitat ideal per disfrutar de la preciosa sala del paranimf amb música de fons.


Un viatge per les Canàries japoneses

Okinawa és com les Canàries del Japó: unes illes enmig de l’oceà, allunyades de la resta de l’arxipèlag, amb moltíssim turisme i la consegüent massificació. La fotògrafa Paula Fujiwara ha retratat aquest paradís en risc de desaparició i el dia 2 de març farà una visita guiada a la seva exposició al Pati Llimona (Regomir, 3).


Música en directe i cervesa gratis

Notícies relacionades

Divendres, a les 19.00 hores, el ImaginCafé (Pelai, 11) acull el xou de Ber, artista de pop urbà, conegut pel seu pas per ‘Got Talent España’, que presentarà els seus temes a una audiència reduïda en un format de concert íntim en acústic. A més, per als primers 20 assistents, cervesa gratis (o un refresc, si sou abstemis).


Art per una societat menys binària

La dualitat home-dona és antiquada. Ara hi ha moltes més realitats intermèdies, fluides, no-binàries. Així ho defensen els artistes que exposen a ‘Entranyes’, mostra d’art del Centre LGTBI (Comte Borrell, 22) que, dividida en tres espais, neix per trencar amb tot l’establert, començant pel gènere.