On Catalunya

cap de setmana de disfresses

Les millors festes per ballar per Carnaval a Barcelona

Des de rues familiars fins a clubs que punxaran fins que surti el sol, aquest cap de setmana està ple de plans per sortir a lluir disfresses. Corre, que molts són a prop del ‘sold out’

Les millors festes per ballar per Carnaval a Barcelona

Jordi Otix

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Que si enterro de la sardina, que si dijous gras, que si dimecres de cendra... El Carnaval omple l’agenda de tradició i festes populars. Però si n’hi ha una que uneix a tothom són les disfresses. Festes plenes de vestits divertits, pomposos, treballats o ridículs envairan el cap de setmana. Apunta’t aquestes recomanacions, que n’hi ha per a tots els públics. 

Per començar, les rues que aquest divendres i dissabte faran ballar tots els districtes de la ciutat amb desfilades carregades de música i disfresses. ¿Tens fills? Una proposta pensada específicament per a les criatures: més enllà de les activitats a les escoles, aquest dissabte, a les 18 h, la Fabra i Coats (Sant Adrià, 20) obre les seves portes amb l’espectacle ‘Vine a la festa’, un xou musical amb disfresses i jocs per a totes les edats. 

Per als que prefereixen un ambient noctàmbul, en què les disfresses es barregin amb discoteques i alcohol, hi ha desenes d’opcions. Wolf (Almogàvers, 88) té pràcticament el ‘sold out’ a les seves festes carnavaleres de divendres i dissabte. I, al costat, a Razzmatazz (Almogàvers, 122), edició carnavalera dissabte a La 1, on punxaran música urbana i hip-hop. 

Notícies relacionades

¿Carnaval a la platja? Potser fa molt fred, però les discoteques del front marítim ofereixen doble sessió, divendres i dissabte, de Carnaval. A Opium (passeig marítim de la Barceloneta, 34), carnaval brasiler, amb sessions de música llatina. I a Pacha (Ramon Trias Fargas, 2), diversos ‘dj’ que van des dels ‘hits’ més ‘mainstream’ fins a taules amb curació urbana i R&B.

Finalment, un altre clàssic, la Churros i l’Antichurros a Apolo (Nou de la Rambla, 113), amb sessió pop i música de revetlla i sessió electrònica, respectivament.