On Catalunya

No gasteu

Un nou oasi verd a Barcelona i altres plans gratis per a aquesta setmana

La reobertura dels jardins del Palau Robert i les festes de Sant Antoni, entre els plans més destacats

Un nou oasi verd a Barcelona i altres plans gratis per a aquesta setmana

Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un oasi verd al cor de Barcelona

Després d’un important treball de sanejament i de replantar vegetació, els jardins del Palau Robert (passeig de Gràcia, 107) tornen a obrir. Accessible cada dia de la setmana, aquest oasi verd servirà per escapar-se dels sorolls de la ciutat, a més de continuar acollint exposicions gratuïtes i a l’aire lliure.


Escalar 6.200 metres en primera persona

Dormint en hamaques i escalant una muntanya de 6.200 metres per parets de roca.  Així va ser la travessia que durant 18 dies va ocupar Miquel Mas, Edu Marín i Marc Subirana per coronar el cim de la Nameless Tower del Pakistan. Dijous presenten el seu documental ‘Eternal Flame’ al número 66 del carrer Calàbria.


La primera festa major de l’any

Notícies relacionades

Continuen les celebracions a Sant Antoni. Fins diumenge 22, la festa major del barri omple els carrers per honrar el seu patró. Aquest dissabte, a més de misses, correfocs i benedicció dels animals, la 198a cavalcada dels Tres Tombs de Sant Antoni, amb carruatges i cavalls. Diumenge, tancament de les festes amb més cultura de carrer.


Recuperant els clàssics de la literatura catalana

Fa anys que les editorials Barcino i Adesiara recuperen clàssics catalans que o bé eren difícils de trobar o bé fa temps que no eren reeditats. Per celebrar la seva actualització al segle XXI, la llibreria Finestres (Diputació, 249) organitza la xerrada ‘Clàssiques vives’, centrat en les autores Maria Dolors Orriols i Dolors Monserdà.