On Catalunya

No gastis

5 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

L’ou ballarí del Corpus i el Downtown Market, entre el més destacat de la setmana

barcelona/l’ou com balla.jpg

barcelona/l’ou com balla.jpg

1
Es llegeix en minuts

Mira l’ou com balla

Últims dies per assistir a l’espectacle de l’ou que balla, el Corpus, aquesta festivitat en la qual es posa un ou a ballar sobre l’aigua de les fonts dels claustres. A més de l’ou ballarí, el programa compta amb més de 50 activitats en 38 espais de la ciutat fins diumenge, 6 de juny, dia de Corpus.


De mercat amb la brisa del mar

Torna el Downtown Market Barcelona, un mercat ambulant al port que uneix el mar i anar de compres. Serà aquest dissabte i diumenge, 5 i 6 de juny, a la plaça exterior del Centre Comercial Maremagnum. A més, entre les seves paradetes hi haurà activitats infantils gratuïtes. Per amenitzar la tarda als que «només van a mirar».

Un homenatge pop a les Spice Girls

Tots, literalment tots, ens sabem les seves lletres: són les Spice Girls, la girl band més exitosa de la història, que ara reben un homenatge artístic a La Federica del Poblesec (Salvà, 3) amb l’exposició ‘Viva Spice’, de l’artista Pablo Carreiro. La inauguració, divendres, de 17 a 22 h., amb ‘dj’ que punxaran els seus ‘hits’.


Els caps de setmana sense cotxes

Notícies relacionades

Dissabte i diumenge, l’eix Creu Coberta amb carrer de Sants i el carrer Gran de Gràcia als Jardinets de Gràcia es tanquen al trànsit i es converteixen en una utopia vianant. Són els carrers protagonistes de la nova edició d’Obrim Carrers, l’esdeveniment sense fums que omple d’activitats artèries molt transitades de la ciutat.


El primer diumenge del mes, cultura gratis

Comença el juny, així que toca celebrar-ho amb museus gratuïts. A més de l’obertura habitual de diumenge (CCCB, MNAC, MACBA, etc.), a l’edició d’aquest mes se suma el recinte monumental del MUHBA, a Plaça del Rei, que té 4.000 m2 de subsol arqueològic medieval i que aquest dimecres va reobrir les seves portes després de la pandèmia.

Temes:

Gratis