On Catalunya

No gastis

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Nedar uns llargs a l’estil Mecano i entendre acudits en VO, entre el millor de la setmana

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Cine que et farà venir ganes d’anar al museu

Cine que et farà venir ganes d’anar al museuEl Fort Pienc celebra un versàtil cinefòrum: des de Chaplin (foto) fins a ‘Her’, projeccions de totes les èpoques per debatre sobre conferències i exposicions de la ciutat (per exemple, hi haurà una projecció de ’Mars attack’ per parlar de ‘Mart. El mirall vermell’ del CCCB). Cada dijous, a les 19.30h, al centre cívic del barri (plaça Fort Pienc, 4).


Inaugura la temporada de bany el 2021

Arriba el maig, el sol i la platgeta. Celebra-ho amb el Meetup Open Water Swimming, que cada divendres al migdia neden entre 1,2 i 1,4 quilòmetres. Es reuneixen davant el Club de Natació Atlètic-Barcelona. Això sí: la primera vegada que hi vagis t’obligaran a portar una boia, «encara que siguis Michael Phelps», adverteixen.

Treure’s el ‘First’ és ridícul

Notícies relacionades

El Comedy Clubhouse, un col·lectiu de còmics de parla anglesa, organitza els divendres al migdia un circuit gratuït d’‘stand-ups’ en anglès al Pub Limerick (Bruc, 55). Els monòlegs serviran per posar en pràctica les classes d’anglès. I si amb el ‘First’ no n’hi ha prou per entendre els acudits, la cervesa del pub et salvarà.


Fotografia contra el centralisme barceloní

Si sentim «centralisme» pensem en les ànsies de protagonisme de Barcelona, ignorant la resta de Catalunya. Però aquest fenomen es dona fins i tot dins de Barcelona, que ignora els barris perifèrics. Això és el que vol denunciar l’exposició de fotografies d’època ’Relats revelats’, al Centre Cívic Sant Andreu (Gran de Sant Andreu, 111).

Temes:

Gratis