Tour

Bruce Springsteen deixa Barcelona per continuar amb la seva gira europea

  • MULTIMÈDIA | La connexió entre Barcelona i Springsteen en 6 concerts històrics

  • Bruce Springsteen sotmet l’Estadi realçant el poder del rock’n’roll

  • Bruce Springsteen ho torna a fer: un altre remolí emocional a l’Estadi

  • ¿Quines són les 10 millors cançons de Springsteen?

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bruce Springsteen ha deixat aquest dimarts Barcelona després de dos concerts que han tornat a demostrar que la capital catalana és terra ferma per al Boss. El rocker ha reunit a l’Estadi Olímpic Lluís Companys més de 110.000 persones –algunes d’elles del caixet de Barack i Michelle Obama, Steven Spielberg o Tom Hanks– després de gairebé set anys sense trepitjar la ciutat en la qual va actuar per primera vegada el 1981. «Us estimem, us estimem, us estimem», va declarar –en nom també de l’E Street Band– en català des de l’escenari als seus seguidors.

Notícies relacionades

Barcelona era l’inici de la gira europea de Springsteen, que a les 14 hores se n’ha anat amb avió privat des de l’aeroport del Prat cap a la seva pròxima parada del tour, Dublín. El Boss s’ha aturat a atendre els fans que l’esperaven a la terminal, on s’ha fet fotografies i ha firmat autògrafs acompanyat de membres del seu equip. A la capital irlandesa Springsteen actuarà fins en tres ocasions: 5, 7 i 9 de maig.

FERRAN NADEU

El Boss, de 73 anys, va aterrar a Barcelona més de 48 hores abans del seu primer concert a la capital catalana, el divendres 27 d’abril. Allotjat en un hotel de la part alta, allunyat (el que va poder) dels focus, l’artista nord-americà va voler arribar dies abans per aclimatar-se a Europa. En total, gairebé una setmana a Barcelona protagonitzada, òbviament, pels seus dos concerts però també per les visites il·lustres que va rebre (els Obama, els Spielberg...) i l’expectació mediàtica que van generar els seus moviments.