Shakira i Piqué es reuneixen per pactar la seva separació

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La cantant colombiana Shakira i el jugador del FC Barcelona Gerard Piqué s’han reunit aquest dijous a Barcelona amb els seus advocats per intentar arribar a una acord sobre la seva separació, segons han pogut confirmar EL PERIÓDICO i les ‘Mamarazzis’. Les fonts consultades per aquest diari han eludit concretar on s’ha realitzat la trobada. Les negociacions entre l’artista de Barraquilla i el defensa del Barça estan sent especialment intenses. Un dels aspectes a resoldre és la custòdia dels fills del matrimoni, ja que la cantant té la intenciód’ anar-se’n a viure a Miami.

Shakira i Piqué han contractat dos advocats matrimonialistes de renom, Pilar Mané i Ramón Tamborero, que durant la seva llarga trajectòria professional han representat famosos i persones de l’elit empresarial catalana. Pel tipus de clients que acudeixen a ells per resoldre crisis familiars, són extremadament discrets. Per tant, no s’ha pogut confirmar si la reunió s’ha mantingut en algun dels seus despatxos professionals o a fora, tot i que algunes fonts asseguren que s’ha produït al despatx de l’advocat del jugador.

Visions contraposades

Notícies relacionades

L’exparella té plans totalment contraposats per al futur dels dos fills que tenen en comú, una situació que complica trobar una solució que els satisfaci als dos. Tenint en compte que ella vol anar-se’n a viure a Miami i que ell s’hi nega rotundament, sembla difícil que puguin arribar a un punt intermedi. De tota manera, ho intentaran en aquesta nova reunió. Altres dels aspectes a dilucidar, com sol passar amb les ruptures sentimentals, és l’econòmica. L’estiu, per les vacances dels seus fills, ha sigut només una treva en els contactes.

La cantant té pendent un judici a Espanya per un presumpte frau a Hisenda, malgrat que ha desemborsat la quota presumptament defraudada i ha regularitzat la seva situació davant l’Agència Tributària. Shakira haurà de comparèixer en el judici encara que al final la defensa arribi a un acord amb la fiscalia i l’Advocacia de l’Estat; una situació que, per ara, la cantant no contempla.