12 anys de relació

Shakira confirma que se separa de Gerard Piqué

El periodista d'EL PERIÓDICO Emilio Pérez de Rozas va aixecar dimarts la llebre de la crisi sentimental de la parella

  • Així és la dona en discòrdia en la relació entre Piqué i Shakira

  • Cronologia de 12 anys de relació: moments clau i dificultats personals

  • FOTOGALERIA | https://www.elperiodico.com/es/fotos/sociedad/shakira-enganxada-fotos-13765993/13766019

Shakira confirma que se separa de Gerard Piqué
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant Shakira ha confirmat aquest dissabte que s’està separant de la seva parella, el futbolista del FC Barcelona Gerard Piqué. «Lamentem confirmar que ens estem separant. Pel benestar dels nostres fills, que són la nostra màxima prioritat, demanem respecte a la privacitat. Gràcies per la seva comprensió», assenyala en un breu comunicat, divulgat per l’agència de comunicació de la cantant.

La confirmació de la ruptura arriba després que EL PERIÓDICO informés dimecres en exclusiva que el defensa del Barça havia sigut infidel la cantant de Barranquilla. «Shakira ha descobert Piqué amb una altra», van assegurar les ‘MamarazzisLorena Vázquez i Laura Fa. Les periodistes van donar més detalls de la pitjor crisi sentimental que la parella ha viscut en 12 anys de relació.

Shakira és conscient de l’engany i posa cara i nom a la tercera en discòrdia. «Per això ha pres la decisió de separar-se», va afegir Fa. Un dia després de l’exclusiva, dijous, les ‘Mamarazzis’ van identificar la dona: una jove rossa de 22 anys que treballa com a hostessa d’esdeveniments.

«L’aparició d’aquesta noia en la vida de Piqué pot haver provocat que la parella hagi viscut separada de manera temporal, malgrat que desconeixem la naturalesa de la relació entre ells», expliquen les periodistes.

Shakira, a l’hospital per una crisi d’ansietat

Notícies relacionades

Quatre dies abans que es fes mediàtica l’exclusiva d’aquest diari que afirmava la infidelitat de Piqué a Shakira, la cantant va patir un episodi nerviós. Dissabte a la tarda hi havia els cotxes de l’artista i del defensa del Barça aparcats al marge dret d’una de les carreteres a Esplugues de Llobregat (Barcelona). Però el més impactant era la presència d’una ambulància que estava atenent Shakira, molt nerviosa i sense parar de plorar perquè estava patint un atac d’ansietat. Va haver de ser atesa per una ambulància i traslladada a la clínica Teknon de Barcelona.

Piqué, «descontrolat» en la nit barcelonina

Piqué no només «passa nits i dies» al seu pis de solter a Barcelona des de fa un mes. Vázquez i Fa van explicar els detalls de la seva nova rutina: «Està descontrolat» i «desbocat de festa», ha afirmat Laura Fa. En aquest sentit, les periodistes del cor han explicat que freqüenta, juntament amb el seu company d’equip Riqui Puig, els reservats de les discoteques Bling Bling i Patrón, situades a la zona alta de la capital catalana. I en els dos llocs «se l’ha vist acompanyat d’altres dones».