12 anys de relació

Exclusiva de ‘Mamarazzis’: «Shakira ha enxampat Piqué amb una altra»

Laura Fa i Lorena Vázquez revelen tots els detalls de la crisi sentimental que viuen el jugador del Barça i la cantant

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Hi ha notícies que no val la pena decorar, que és millor donar-les al peu, com en el futbol. Perquè de futbolistes va la cosa: el defensa del FC Barcelona, Gerard Piqué, li ha sigut infidel a Shakira. «La cantant l’ha enxampat amb una altra i se separaran», assegura Laura Fa, alhora que corrobora la notícia que ahir va donar el periodista d’EL PERIÓDICO, Emilio Pérez de Rozas: el capità del Barça i la cantant colombiana passen una crisi sentimental i ell torna a viure només des de fa setmanes al seu antic pis del carrer de Muntaner de Barcelona.

Laura Fa i Lorena Vázquez han donat l’exclusiva de la infidelitat del futbolista en el videopodcast ‘Mamarazzis’, que s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagrami Facebook d’aquest diari. Les periodistes han donat més detalls de l’aventura de Piqué: Shakira seria coneixedora de la deslleialtat i posaria cara i nom a la tercera en discòrdia. «Per això hauria pres la decisió de separar-se», afegeix Fa, que ha citat en directe la informació de les seves fonts: «Això és així. Ha passat. Per això hi ha distància. Potser no queda en res, però això [la infidelitat] ha passat».

Piqué, «desencadenat» en la nit barcelonina

Piqué no només «passa nits i dies» al seu pis de solter, tal com va informar Pérez de Rozas. Vázquez i Fa han explicat els detalls de la seva nova rutina: «Està desencadenat» i «desbocat de festa», ha afirmat Laura Fa. En aquest sentit, les periodistes del cor han explicat que freqüenta, juntament amb el seu company d’equip Riqui Puig, els reservats de les discoteques Bling Bling i Patrón, totes dues situades a la zona alta de la capital catalana. I en els dos llocs, «se l’ha vist acompanyat d’altres dones».

«La paraula ‘desencadenat’ és la que ens ha arribat més», ha reiterat Fa, mentre que Vázquez ha detallat que als amics del futbolista els «semblava estrany que se n’anés a dormir tan tard tenint en compte que l’endemà tenia entrenament». Fa ha posat hora a les «moltíssimes «sortides nocturnes»: s’allarguen «fins a les dues i les tres de la matinada», precisa.

La lletra de ‘Te felicito’, un bon dard

Shakira va publicar a finals d’abril el single ‘Te felicito’ amb la col·laboració de Rauw Alejandro. La lletra de la cançó és un repertori de retrets, però que ningú va interpretar com un dard al defensa del Barça. «Por completarte me rompí en pedazos; me lo advirtieron, pero no hice caso; me di cuenta que lo tuyo es falso; fue la gota que rebalsó el vaso; no me digas que lo sientes, eso parece sincero, pero te conozco bien y sé que mientes; te felicito, qué bien actúas, de eso no me cabe duda». «La lletra és un despit», afirma Fa.

Hi ha altres elements a tenir en compte i que demostrarien que la separació entre el futbolista i la cantant és un fet. D’una banda, que Piqué ha desaparegut de les xarxes socials de Shakira, que sempre solia compartir moments al costat d’ell, i viceversa. L’última aparició va ser al març. De l’altra, que la cantautora va viatjar a Eivissa dues vegades al maig acompanyada dels seus fills, Milan i Sasha, però sense la seva parella. «En les imatges se la veia trista», ha recordat Fa. Ara ja se sap el motiu.

Podcast disponible en els principals agregadors

Notícies relacionades

L’exclusiva de l’afer de Piqué ha arrossegat la resta de notícies que el paper cuixé publica aquesta setmana, com el casament de la ‘influencer’ Marta Lozano a‘¡Hola!’ i l’entrevista de María Teresa Campos a ‘Diez Minutos’. També han tractat el cas de l’actor Luis Lorenzo, que juntament amb la seva dona ha sigut acusat de presumpte assassinat per enverinament.

D’això i més han parlat les ‘Mamarazzis’ en el capítol 14 del videopodcast, que també es pot escoltar a les principals plataformes de podcast, com Ivoox, Spotify, Ivoox, Podimo i Apple Podcast.

Exclusiva de ‘Mamarazzis’: «Shakira ha enxampat Piqué amb una altra»