Nou projecte

Chanel fa realitat un somni al cantar el tema principal de ‘Pinocho’

Interpreta ‘La estrella azul’, la cançó que Disney va convertir en sintonia oficial

  • Així és el primer tràiler de ‘Pinocho’

3
Es llegeix en minuts
EFE

Després de triomfar amb el seu ‘SloMo’, Chanel Terrero «fa realitat un somni», al ser escollida per Disney per interpretar el conegut tema ’La estrella azul’, en els crèdits finals, en la versió doblada a l’espanyol, de la nova pel·lícula d’acció real ‘Pinocho’, que arriba a Disney+ aquest divendres.

«Em vaig posar a cridar com una boja quan vaig saber la notícia –confessa. A mi m’encanta tot el que sigui Disney des de petita, en soc superfan, o sigui que imagina’t, per a mi és super, superbonic. A més, em van trucar just el dia abans del meu aniversari i va ser un regalàs», afegeix.

La nova versió del segon llargmetratge que Walt Disney va estrenar el 1940 després de l’èxit de ‘La Blancaneu i els set nans’, estarà dirigida per Robert Zemeckis. Tom Hanks capitanejarà el repartiment en la pell del Gepetto i estarà envoltat d’intèrprets com Joseph Gordon-Levitt i Cynthia Erivo en el paper de la Fada Protectora. L’adaptació, a més de respectar els dissenys de Pinotxo i el Grill-Parlant, també conservarà les cançons del film original.

Com no podia ser de cap altra manera, en film sonarà la mítica ‘Wish upon a star’ (’La estrella azul’), tema imperible que van compondre Leigh Harline i Ned Washington i que va passar a convertir-se en la sintonia oficial de The Walt Disney Company. L’encarregada de cantar-la en la versió original serà la mateixa Erivo.

Per la seva banda, la cantant hispanocubana reconeix que, tot i que li va semblar «un repte brutal» el va agafar amb «moltes ganes i respecte»: «A l’hora de treballar la cançó tot va fluir moltíssim, em vaig sentir superbé, va ser un rodatge molt bo, i li vaig posar tantes ganes que en un dia ja la teníem acabada», afirma. Afegeix que és una cançó que li toca «la nena que porta dins».

Una altra feina amb Disney

No és la primera vegada que Chanel treballa per a Disney, ja que ja havia participat anteriorment en el musical d’ ‘El rei lleó’, però mai abans havia doblat una veu o havia cantat un tema. Ha sortit «tan encantada» de l’experiència que espera poder repetir aviat.

«Mira, tant de bo, i que passi amb ‘La sireneta’, la meva pel·lícula favorita de petita, així que...tot pot passar. I com diu aquesta cançó: ’si és molt gran la teva il·lusió / demana-la de cor’, ja veurem...», comenta rient. I pot ser que hi hagi una possibilitat, ja que la pel·lícula protagonitzada per Javier Bardem en el paper de Tritó i Halle Bailey en el d’Ariel està en postproducció.

Després d’aconseguir un tercer lloc al Festival d’Eurovisió amb gust de primera posició, Chanel ha estat treballant intensament en els seus projectes, s’ha desplaçat a Miami en diverses ocasions i s’ha passat hores a l’estudi per preparar el que serà el seu primer àlbum i del qual encara no pot revelar gaires coses.

Notícies relacionades

«Només puc dir que serà increïble de veritat», assenyala entre rialles guardant-se tots els detalls del que vindrà en aquesta nova etapa.

És tan gran l’esforç i l’ímpetu que l’artista està posant en aquest disc, un procés llarg que implica buscar temes, sons nous i treballar-hi, que va haver de fer un pas enrere i retirar-se de l’espectacle musical ‘Malinche’, dirigit per Nacho Cano, l’estrena del qual serà el 15 de setembre a Madrid. En lloc de Chanel, serà l’actriu i cantant mexicana Andrea Bayardo qui portarà el pes de l’obra.