Oci a casa

12 sèries i pel·lícules per veure a les plataformes amb nens

12 sèries i pel·lícules per veure a les plataformes amb nens
1
Es llegeix en minuts

Les plataformes de televisió ofereixen pel·lícules i sèries al catàleg que potser no has descobert i pots compartir amb els més petits de la casa. 

Disney + 

  1. La sèrie Somos los mejores, una nueva era, per a partir de 6 anys, que està centrada en un equip d’hoquei juvenil i en els nens que en formen part i que s’enfronten a la dura competitivitat de l’esport.

  2. En dibuixos animats, la sèrie Solar opposites, sobre una família d’alienígenes que s’ha d’adaptar als EUA.

Prime Video 

3. La pel·lícula animada Mascotes, una història divertida que ens fa imaginar què fan els nostres animals a casa quan no mirem. (També a Netflix i HBO Max)

4. El plat fort de la plataforma és la sèrie de dibuixos animats per a adults de superherois Invencible, on el protagonista és un adolescent que hereta els superpoders del seu pare i els ha d’aprendre a utilitzar.

5. Tota la saga de Com ensinistrar un drac, una sèrie de pel·lícules espectacular en què un jove viking d’un regne perdut fa amistat amb un petit drac i viu amb ell aventures que el porten a salvar el seu poblat i també a relacionar-se amb altres bèsties màgiques. Imprescindible

Netflix

6. Les famílies poden veure la pel·lícula animada Secret magic. Control Agent, una adaptació del conte de Hansel i Gretel explica la història d’uns nens que actuen com a agents secrets que investiguen la desaparició d’un rei.

7. També podeu veure Yes Day, una pel·lícula sobre uns pares a qui els costa dir que no al que els seus fills els demanen... i això els posa en un munt d’aventures.

8. Una altra bona proposta és la nova sèrie The irregulars, centrada en l’etapa victoriana i amb un grup de joves que treballa per a Sherlock Holmes per aclarir misteris. Aquesta seria per a partir de 16 anys. 

HBO

Notícies relacionades

A la secció ‘Kids’, la plataforma té una àmplia oferta per a nens de totes les edats, amb un apartat especial per als dibuixos animats més interactius, ‘‘Aprende conmigo’.

9 a 12. Dora l’exploradora, Barrio Sésamo i Peppa Pig (també a Netflix, Prime Video i HBO Max) són apostes segures.