Música

Aitana treu la seva nova cançó ‘Quieres’ amb Ptazeta i Emilia

El tema té una base electrònica i un ritme de reggaeton que transmet una vibració d’estiu ‘molt ballable’

Aitana treu la seva nova cançó ‘Quieres’ amb Ptazeta i Emilia
1
Es llegeix en minuts
Judit Bertran
Judit Bertran

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Una de les col·laboracions més esperades entre els fans d’Aitana Ocaña ha vist la llum a la mitjanit d’aquest divendres. Es tracta de ‘Quieres’, una cançó que la cantant catalana ja va anunciar en el programa ‘Anda ya’ de l’emissora musical de Los 40 que feia temps –des que va compondre el seu últim àlbum a Miami– que tenia guardada. «Sempre l’havia vist buida», va comentar Aitana, fins que les parts de les cantants Ptazeta i Emilia van fusionar les seves veus amb la melodia i van crear així ‘Quieres’.

Notícies relacionades

Aquest nou llançament té una base electrònica i un ritme de reggaeton que transmet una vibració d’estiu totalment, una cançó que és fàcil de ballar i de melodia amena. És un tema «molt de ballar i amb molt bones vibracions», va afirmar ella a ‘Anda ya’.

L’avançament va arribar de manera inesperada però va ser ben rebut pels fans. Molts apuntaven que podria ser una de les cançons de l’estiu, ja que l’any passat la cantant va protagonitzar el final de l’estiu amb ‘Berlín’, un senzill que va treure el 17 de setembre. La cançó va ser impulsada enormement per un ‘trend’ que es va fer a l’aplicació TikTok i que va ser imitat i recreat per molts usuaris de la xarxa, cosa que va retroalimentar l’èxit de la cançó. ¿Passarà amb ‘Quieres’ aquest estiu?