«Estiuenca i ballable»

Aitana revela la seva nova cançó: ‘Quieres’

El tema, amb base electrònica i ‘beats’ de reggaeton, és una col·laboració amb la canària Ptazeta i l’argentina Emilia

Aitana revela la seva nova cançó: ‘Quieres’

Lorena Sopena

1
Es llegeix en minuts

Els fans d’Aitana Ocaña estan d’enhorabona. I és que la cantant de Sant Climent de Llobregat està a punt d’estrenar una nova cançó que farà parlar i ballar molt aquest estiu.

A més, ho farà en col·laboració amb la canària Ptazeta i de l’argentina Emilia. Així ho ha anunciat al programa ‘Anda Ya’ de l’emissora de ràdio musical ‘Los 40’, on ha explicat l’origen de la cançó i n’ha avançat uns segons.

«He vingut a ‘Anda Ya’ per anunciar-vos que divendres que ve trauré una cançó nova que es diu ‘Quieres’ i en col·laboració amb Ptazeta i amb Emilia, que és supertalentosa», ha explicat l’artista.

Notícies relacionades

Quieres’ és una cançó amb base electrònica i ‘beats’ de reggaeton que a Aitana li dona «‘vibes’ d’estiu», un tema «molt de ballar i amb molt bones vibres», com ella mateixa ha explicat en l’entrevista a la cadena musical.

Va tenir la cançó guardada al calaix durant tres anys perquè Aitana la notava «buida», però quan va cristal·litzar la col·laboració amb les dues artistes, Aitana confessa que va veure que seria un gran tema: «Quan vaig rebre les parts parts d’Emilia i Ptazeta vaig pensar: ‘quin bon tema que traurem’».