Aldarull públic

El cantant Cecilio G, detingut al Sónar per atemptat a l’autoritat | Vídeo

  • El cantant de trap barceloní va ser traslladat a un centre sanitari després d’avaluar el seu estat

El cantant Cecilio G, detingut al Sónar per atemptat a l’autoritat | Vídeo

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra van detenir el cantant de trap Cecilio G la nit d’aquest dijous passat durant la celebració del Sónar per atemptat a l’autoritat. L’artista del Bogatell va anar com a públic a la jornada inaugural del festival i va protagonitzar nombrosos aldarulls en una zona restringida.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís d’un «home molt alterat» cap a les 21.30 hores i, a l’arribar, el cantant va agredir presumptament els agents i un vigilant de seguretat. Finalment, van poder reduir-lo i arrestar-lo.

Fonts del Sónar han explicat que el cantant, que va estar a la presó l’agost del 2018 per un delicte d’amenaces  arran d’un incident que va passar al metro de Barcelona el 2015, va entrar en una zona on no tenia accés, i quan els vigilants de seguretat van intentar fer-lo fora «es va posar violent».

Notícies relacionades

Finalment, el cantant, que pateix problemes de salut mental, va anar detingut acusat d’atemptat a l’autoritat i el SEM el va traslladar a un centre hospitalari després d’avaluar-ne l’estat.

El 2019, en l’última edició ‘normal’ del festival fins ara, l’artista va protagonitzar una polèmica quan, abans de la seva actuació, va entrar al seu concert muntat a cavall. L’Ajuntament de Barcelona va expedientar el Sónar per la prohibició d’utilitzar animals en espectacles.