Superheroïnes

HBO Max prepara una cinta derivada de ‘Birds of Prey’ amb Jurnee Smollett

  • Smollett ja va participar a ‘Birds of Prey’ interpretant Black Canary, un personatge que ara serà el centre de l’acció d’aquesta nova pel·lícula

  • Crítica d’'Aves de presa': una moderada reinvenció

HBO Max prepara una cinta derivada de ‘Birds of Prey’ amb Jurnee Smollett

Efe

1
Es llegeix en minuts

La plataforma HBO Max està preparant una cinta derivada de ’Birds of Prey’ (2020) que comptarà amb Jurnee Smollett com a protagonista i amb Misha Green com a guionista.

El portal Cinelinx va informar aquest divendres en primícia d’aquest projecte que, posteriorment, va ser confirmat per mitjans especialitzats a Hollywood com ‘The Hollywood Reporter’.

Smollett ja va participar a ‘Birds of Prey’ interpretant Black Canary, un personatge que ara serà el centre de l’acció d’aquesta nova pel·lícula.

L’actriu ja sap el que és treballar colze a colze amb Misha Green, que va ser el creador de la sèrie ‘Lovecraft Country’ (2020) i que va fitxar Smollett per protagonitzar-la al costat de Jonathan Majors.

També van col·laborar prèviament a la sèrie ‘Underground’ (2016-2017).

‘Aves de presa’

‘Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn’, pel seu llarguíssim títol complet, va ser una pel·lícula de Warner Bros sobre les històries de DC Comics que va presentar un repartiment i un equip de producció molt femenins.

A més de Jurnee Smollett, aquesta cinta dirigida per la cineasta Cathy Yan (‘Dead Pigs’, 2018) i escrita per la guionista Christina Hodson (‘Bumblebee’, 2018) comptava amb Margot Robbie, Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead i Rosie Pérez en el seu elenc.

aves-de-presa / periodico

Notícies relacionades

Birds of Prey’ es va estrenar el febrer del 2020 i va esquivar pels pèls la crisi dels cines tancats durant mesos per la pandèmia.

No obstant, la recaptació es va quedar molt lluny de l’esperat per a una superproducció així ja que només va ingressar 202 milions de dòlars a tot el món.

Temes:

Superherois HBO