Rosalía enlluerna a la portada de ‘Vogue USA’

  • L’artista catalana s’uneix a conegudes actrius, esportistes i models que seran rellevants el 2021
  • A més de posar, l’artista del Baix Llobregat ha concedit una entrevista a la ‘bíblia de la moda’ per parlar sobre el nou àlbum
GENTE EXTRA PORTADA DE LA REVISTA VOGUE   ROSALIA

GENTE EXTRA PORTADA DE LA REVISTA VOGUE ROSALIA

2
Es llegeix en minuts

Rosalía és poderosa i amb la seva força de ‘cantaora’ aconsegueix tot el que es proposa. L’excepcional fotògrafa nord-americana Annie Leibovitz ho sap i per això ha sigut l’encarregada de retratar-la per a la portada de gener de ‘Vogue’ USA.

Amb un fastuós estilisme de Carlos Nazario, la intèrpret, de 27 anys, enlluerna a la portada de la revista amb un disseny fulgurant de Burberry, un minivestit semitransparent en tons de coure.

A més de posar espectacular, l’artista del Baix Llobregat ha concedit una entrevista a la ‘bíblia de la moda’ per parlar sobre el nou àlbum que ha preparat durant els mesos de confinament.

«Sí, necessitava aquestes hores a l’estudi, treballant només en la meva música», diu la catalana sobre el nou disc, que es preveu que surti a mitjans del 2021 i que en l’actualitat continua component. 

La cantant de ‘Malamente’, que ha passat la pandèmia a Miami, admet que ha passat 12 hores al dia tancada en una habitació que ha convertit en el seu estudi, i que el temps lliure l’ha dedicat a veure pel·lícules com ‘L’arbre de la vida’, de Terrence Malick; ’Taxi Driver’, de Martin Scorsese i la sèrie de moda d’HBO, ‘Euphoria’, de Sam Levinson.

Rosalía, que forma part de la sèrie de quatre portades de gener que estan protagonitzades per l’actriu Frances McDormand; la model de talles grans Paloma Elesser i la jugadora de tennis japonesa Naomi Osaka, que la publicació considera que seran valors segurs el 2021, ha recalcat que no té temps per a la seva vida personal: «Jo vaig a l’estudi i estic component, estic produint, estic escrivint les lletres, estic escrivint ‘toplines’ (melodies), estic tocant instruments. Et juro que per a això hi has de posar tots els teus sentits».

L’‘huracà’ Rosalía explica, a més, que l’origen de la seva singular fusió musical prové dels seus anys d’estudi a l’Escola Superior de Música de Catalunya i la varietat que allà va poder observar.

Notícies relacionades

«Anaves caminant pel passadís i, en una habitació, hi havia algú tocant guitarra flamenca; en la següent hi havia algú estudiant arpa; en la següent, hi havia algú estudiant una peça d’Isaac Albéniz o de Chopin amb el piano. Tot això es va convertir en influències», ha detallat.

L’estrella de Sant Esteve Sesrovires (Barcelona) s’ha referit també als inicis de la seva carrera musical, quan feia concerts en petits locals, on actuava «com si m’anés la vida en això», i revela els seus desitjos de cara al futur: «Espero tenir 70 anys i tenir l’energia i les ganes per poder anar a l’estudi, prendre’m el meu cafè i posar-me a escriure les meves cançons», conclou.

Temes:

Rosalía