humor transgressor

'Little Britain', retirada del catàleg de Netflix i BBC iPlayer

«Els temps han canviat», afirma la plataforma britànica sobre la irreverent sèrie creada el 2003, els actors de la qual es maquillaven per interpretar personatges d'altres races

little-britain

little-britain

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

‘Little Britain’, que es va emetre per primera vegada el 2003, ha sigut retirada de Netflix, BBC iPlayer i BritBox. Primer va ser Netflix, divendres, que també va treure de la seva cartellera ‘Come fly with me’, i dilluns ho van fer les plataformes britàniques, que van argumentar la decisió amb aquestes paraules: «Els temps han canviat des que es va emetre per primera vegada. Hi ha molta programació històrica disponible a BBC iPlayer, que revisem regularment».

Notícies relacionades

Ja el 2017, Lucas va dir: «Si pogués anar cap enrere i tornar a fer ‘Little Britain’, no faria aquests acudits sobre travestis. No interpretaria personatges negres. Bàsicament, no faria aquest programa ara. Molestaria la gent. Vam fer un tipus de comèdia més cruel de la que faria ara». Walliams també ha dit que «definitivament el faria de manera diferent» en el panorama cultural actual. Per exemple, la sèrie de Matt Lucas i David Walliams inclou escenes en què els actors van maquillats per encarnar personatges de diferents orígens ètnics.

Ganes de ressuscitar-lo «d’alguna manera i en algun moment»

A principis d’aquest any, Lucas va dir que tant a ell com a Walliams els encantaria ressuscitar-lo «d’alguna manera i en algun moment», i que havien tingut una conversa amb Netflix. «Tornarà d’alguna manera; encara estem esbrinant què serà». Per la seva banda, Netflix ha negat haver tingut «converses actives per reviure el programa».

Temes:

Sèries