LA CRISI SANITÀRIA

El Còmic Barcelona es posposa al 2021 pel coronavirus

El saló, que ja havia anunciat un ajornament de les dates previstes per al maig, renuncia finalment a celebrar l'edició del 2020

zentauroepp53008149 icult200402184041

zentauroepp53008149 icult200402184041

1
Es llegeix en minuts

El Còmic Barcelona ha anunciat en un comunicat i a les seves xarxes socials que posposa la 38a edició del saló al 2021 a causa de la crisi del coronavirus. «Davant de l'actual situació i després d'haver valorat totes les possibilitats», lamenta l'organització, han pres la decisió pensant a  «garantir la seguretat i benestar del públic, expositors, col·laboradors, equip i de totes les persones involucrades  a fer possible el Còmic Barcelona».

 «A causa de l'excepcionalitat de la situació en què ens trobem, continuarem promocionant i fent divulgació del còmic a través de la nostra web i de les nostres xarxes socials», afegeix.

El Còmic Barcelona, la directora del qual, Meritxell Puig, havia presentat amb el seu equip un primer avanç de la programació del saló, que havia de celebrar-se del 8 al 10 de maig, el 12 de març, just abans de la declaració de l'estat d'alarma i l'inici del confinament per la crisi sanitària del Covid-19, ja alertava que segons com evolucionés la situació tenien preparat «un pla B, un pla C i fins i tot un pla Z». Una setmana després es va anunciar l'ajornament a una data per determinar. Al final s'ha imposat la difícil realitat que el coronavirus està condemnant tots els sectors de la societat.   

«El còmic és la nostra passió, la nostra forma de vida, farem servir els nostres millors esforços  per continuar estant allà en aquests moments. Estem treballant en un programa que aviat farem públic perquè continueu disfrutant d'aquest mitjà tan fantàstic que és el còmic a través de les nostres xarxes socials», afegeix el comunicat del saló.

Notícies relacionades